Fenerbahce Teknik Direktoru Aykut Kocaman, elindeki oyuncu topluluğunun sarı lacivertlileri gecmiş donemde calıştırdığından cok daha iyi olduğunu soyledi. Fenerbahce Teknik Direktoru Aykut Kocaman’ın keyfi art arda gelen başarılı sonuclarla tavan yaptı. Goreve ilk geldiğinde Dick Advocaat’ın yerle bir ettiği ozguven sorununu cozmekle işe başlayan ve her platformda ‘Kadrom cok iyi’ diyen Aykut Hoca, haklı cıkmanın gururunu yaşıyor. Aylardır Super Lig’de bileği bukulmeyen oğrencilerinin, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasının ilk yarısındaki oyununu beğenmese de genel anlamda herkesten memnun olan tecrubeli calıştırıcı, şu ifadeleri kullandı: ‘COK GELİŞTİK’ “Bu takım, 2009-13 yılları arasında F.Bahce’de calıştırdığım ekipten cok daha iyi, iradeli ve guclu. Eğer beraber oynamayı başarabilirsek rakiplerimizi alt edeceğimizi duşunuyorum. 90 dakikaya rahatlıkla hukmedebiliriz. Alanyaspor karşısında ilk yarıda zorlandığımız bir gercek. Oyle oynarsak şampiyonluk zor gibi gorunse de ikinci devrede toparlandık. Ben ekibime guveniyorum. Hep birlikte cok daha geliştik. Boyle devam etmemiz durumunda başarı kacınılmaz olacaktır.” İnternethaber
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Aykut Kocaman itiraf etti! (FBU)