Hatay Derneğimizin girişimleriyle 5 Mayıs 2015 tarihinde Başkanımız Aziz Yıldırım ve yoneticilerimizin katılımıyla temeli atılan ve 2017-2018 eğitim-oğretim doneminde kapılarını acan Hatay Fenerbahce Ozel Eğitim Anaokulu'nda eğitim tum hızıyla suruyor. 2500 metrekarelik bir alana, 410 metrekarelik oturum alanı ve 590 metrekare bahce yuzolcumu bulunan okulda; 4 sınıf, 2 bireysel oda, 2 idare odası, 1 psikolog odası, 1 yemekhane, 1 bekleme salonu, 1 oyun salonu, 2 arşiv odası ve lavabo yer alıyor. Ayrıca uzeri polikarbon levhayla kaplı ic avlu ile bahceye yapılan oyun parkının tum zemini kaucuk ile kaplanarak oğrencilerin rahatca vakit gecirmeleri de sağlanıyor. Eğitim calışmaları devam eden Hatay Fenerbahce Ozel Eğitim Anaokulu'na bir ziyaret gercekleştiren Hatay Fenerbahceliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy ve dernek uyeleri ile Hatay İl Milli Eğitim Muduru Kemal Karahan ve Defne İlce Milli Eğitim Muduru Kemal Gulistan, okul idarecileriyle bir araya geldi. Ziyaret sonunda okulla ilgili bilgiler veren Hatay Fenerbahceliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy, “Sosyal sorumluluk projelerini gercekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başkanımız ve yonetim kurulumuza teşekkur ediyorum. Okulun yapımında yaklaşık 270 kişini emeği gecti. Burada 18 cocuğumuz eğitim alıyor. Cocuklarımızı topluma kazandırma adına calışıyoruz. Burada her turlu imkana sahibiz. Carşamba gunu Başkanımızın da katılımıyla resmi acılışı gercekleştireceğiz" dedi. Hatay Fenerbahce Ozel Eğitim Anaokulu'nun resmi acılışı ise 21 Şubat Carşamba gunu Başkanımız Aziz Yıldırım, Yoneticilerimiz ve il mulki amirlerinin katılımıyla gercekleştirilecek. Resmi Site