Aytemiz Alanya macının yıldızı Giuliano, Beşiktaş derbisiyle ilgili iddialı konuştu: Zorlu bir atmosfere cıkacağız ancak rakibimizi yenip, yarışın dışına itmek istiyoruz. Bunu başaracak gucteyiz Fenerbahce’nin bu sezonki kahramanı olan Giuliano, omzunda bandajla cıktığı Aytemiz Alanya macında da şovunu yaptı. Sambacı, attığı 2 golle galibiyetin mimarlarından oldu. Yıldız futbolcu, bu karşılaşmayı unuttu ve gozunu Beşiktaş macına dikti. 27 yaşındaki oyuncu, Brezilya Milli Takım yetkililerinin kendisini izlemek icin gelecekleri derbi icin son derece iddialı. ‘Tek hedefimiz var’ Giuliano, Vodafone Park’ta zorlu bir atmosfere cıkacaklarını soyleyerek, “Buna rağmen bizim icin tek hedef kazanmak. Başakşehir macına da zorlu bir surec sonrası gidip, gereken sonucu aldık. Liderden 5 puan gerideydik. Farkı duşurduk. Derbiyi kazanarak Beşiktaş ile aramızdaki farkı 6’ya cıkartarak ezeli rakibimizi şampiyonluk yarışının dışına itmek istiyoruz. Bunu başaracak gucteyiz” dedi. ‘Gucu harekete gecirdim’ Sambacı, cok guclu bir takım olduklarının altını cizerek, “Bana duşen bu gucu harekete gecirmekti. Bunu cok iyi yaptığıma inanıyorum. Takım olarak ozguvenimizi kazandık. Artık seri galibiyetler bizi bekliyor” ifadelerini kullandı. İnternet Haber