Fenerbahceli Giuliano şampiyonluk yarışının son haftaya kadar sureceğini duşunuyor. Brezilyalı futbolcu milli takıma secilmesiyle ilgiliyse umutlu konuştu. Fenerbahceli Giuliano 3-0 kazanılan Aytemiz Alanyaspor macının ardından iddialı acıklamalarda bulundu. Giuliano şampiyonluk yarışının son haftalara kadar devam edeceğini savundu. Beşiktaş macını kilit maclardan biri olarak goren Brezilyalı futbolcu, "Cok zorlu bir karşılaşma olacak bizim icin ama bunun farkındayız takım olarak. Başakşehir bizi gercekten oyun olarak cok zorladı. En guclu rakiplerimizden biri ve bu gucleriyle sonuna kadar yarışın icinde olacaklarını duşunuyorum. Galatasaray'ın oyun tarzı daha farklı ama onlar da oldukca guclu ve Başakşehir ile birlikte onların da sonuna kadar yarışın icinde olacağını duşunuyorum." yorumunda bulundu. Deneyimli futbolcu kendi gol rekorunu kırmak istediğini soyledi. Geride kalan haftalarda 11 gole imza atan Giuliano "Daha once Zenit'te bir sezonda 17 gol atmıştım. Henuz bu rakama ulaşmama cok var. Ama bunun icin calışıyorum ve umarım başaracağım." ifadelerini kullandı. Giuliano Brezilya Milli Takımına cağrılmak istediğini ve bu konuda da kendisine guvendiğini soyledi. "Artık dunyanın her yerinde futbol izleniyor. Bu yuzden Turkiye'de oynamamın bir sorun yaratacağını duşunmuyorum." diyen deneyimli futbolcu "Talisca mı secilir ben mi secilirim buna milli takım yetkilileri karar verecek. Brezilya Milli Takımı'nda biz 3 forvet ve arkalarındaki 3 orta saha ile oynuyoruz. Bu da temel bir 10 numaranın olmadığı anlamına geliyor. Ben de ondeki 3 forvetin arkasında, Casemiro'nun onundeki ikiliden biri olarak forma giyiyorum. Bu performansımı surdurursem beni sececeklerini duşunuyorum." yorumunda bulundu. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Giuliano: "Talisca mı secilir, ben mi secilirim, bunu bilemem"(FBU)