Fenerbahce'nin bu sezon alkış alan yıldızı Giuliano, başarısının formulunu ortaya koydu. Her zaman daha iyisini hedeflediğini anlatan Brezilyalı futbolcu, “Performansımın sırrı cok calışmak. Kendime iyi bakıyorum. Kendimi rakip olarak gorurum. Onceki performansımın ustune cıkmaya calışırım. Bu yıl da bu hedefim var” yorumunda bulundu. Bu sezonki performansıyla Fenerbahce’nin yıldızı olan Giuliano, onemli acıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışı, Brezilya milli takımı ve bu sezonki performansı ile ilgili acıklamalar yapan tecrubeli futbolcu, taraftarın kendisine olan ilgisinden de oldukca memnun. İşte Giuliano’nun acıklamaları: -Performansımın sırrı cok calışmak. Kendimi rakip olarak gorurum. Onceki performansımın ustune cıkmaya calışırım. Bu yıl da bu hedefim var acıkcası. Gol rekorumu geliştirmek istiyorum. Bu rekoru kırmaya calışıyorum. Daha once Zenit’te bir sezonda 17 gol atmıştım. Bunun icin calışıyorum ve umarım başaracağım. Cok calışıyorum, kendime iyi bakıyorum. Dinlenmeye, rejenerasyona, yememe, icmeme, uyumama her şeye cok dikkat ediyorum. Sakatlıktan da bu sayede cok iyi donduğumu duşunuyorum. Zaten takımımın bana ihtiyacı vardı ve ben de kısa surede sahalara donup katkı verebildiğim icin cok mutluyum. -Beşiktaş macı kilit maclardan bir tanesi olacak. Cok zorlu bir karşılaşma olacak bizim icin bunun farkındayız takım olarak. Başakşehir guclu rakiplerimizden biri ve bu gucleriyle sonuna kadar yarışın icinde olacaklarını duşunuyorum. Galatasaray’ın oyun tarzı daha farklı ama onlar da oldukca guclu ve Başakşehir ile birlikte onların da sonuna kadar yarışın icinde olacağını duşunuyorum. Kısacası yarıştaki her takım guclu ve cok cetin bir mucadele olacak. -Rusya Ligi’nde oynadım ve oradan da milli takıma secildim. Turkiye’den Brezilya Milli Takımı’na secilmek tabii ki mumkun. Turkiye’de Rusya’dan cok daha fazla bilinen oyuncu var ve ayrıca Turkiye Ligi daha iyi seviyede. Hem artık dunyanın her yerinde futbol izleniyor. Bu yuzden Turkiye’de oynamamın bir sorun yaratacağını duşunmuyorum. Milli takım yetkilileri beni takip ediyorlar ve umarım bu performansımı surdurursem beni sececeklerini duşunuyorum. İlk hedefim mart ayında oynanacak hazırlık macları icin kadroya secilebilmek. Daha sonra da Dunya Kupası kadrosunda yer alabilmek. ‘Taraftarın ilgisinden memnunum’ Giuliano, taraftarlarla kurduğu pozitif diyaloğun kendisini mutlu ettiğini belirtti. Brezilyalı yıldız, “Taraftarın bana karşı olan ilgisinden cok memnunum. Oyundan cıktığımda gosterdikleri sevgi beni fazlasıyla memnun etti. Ben her zaman bu sevginin karşılığını vermeye cabalıyorum. 2 gol attım ve cok mutluyum. Onların her zaman bizi desteklemelerini ve beraber hedefimize ulaşmamızı istiyorum” dedi. ‘Brezilya’da farklı’ Dunya Kupası aday kadrosu icin takip edildiğini bilen Giuliano, oradaki sistemde farklı rolunun olduğundan bahsetti. Tecrubeli futbolcu, “Brezilya Milli Takımı’nda aslında biz uc forvet ve arkalarında uc orta saha ile oynuyoruz. Ondeki uc forvetin arkasında, forma giyiyorum genelde. Talisca mı secilir ben mi secilirim buna milli takım yetkilileri karar verecek. Burada bizi takip ediyorlar. Benim macımı izlemeye geldiler ve onlarla surekli iletişim halindeyim. Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya calışıyorum” diye konuştu. 10 macta 7 gol 1 asist Giuliano, Spor Toto Super Lig’de Fenerbahce adına forma giydiği son 10 macta 8 gole katkı yaptı. Sarı-lacivertli yıldız 7 gol atarken, 1 de asiste imzasını koydu. Tecrubeli futbolcu, bu surecte takımının en skorer ismi oldu.
internethaberi __________________