Brezilyalı oyuncu Alex de Souza yeni sezon ile ilgili olarak carpıcı acıklamalarda bulundu. Alex, yeni sezonda da Fenerbahce Şukru Saracoğlu Stadı’nda goller atacağını soyledi ve ekledi: “Yeni sezonda stadımızda yine goller atacağım ve yıllardır yaptığım gibi yine lacivert tribune koşacağım. Lacivert tribunde gerek ozel taraftarlarım olması gerekse eşimin ust tribunde oturması nedeni ile bu tribunun anlamı benim icin buyuk.” Yeni sezonda yine stadın taraftarlar ile ve kazanılacak maclar ile karnavala donuştureceklerine inancının son derece yuksek olduğunu soyleyen Alex, sozlerini şoyle surdurdu: “100. yılın onemini hepimiz biliyoruz. Burayı her zaman olduğu gibi karnavala donuştureceğiz. Taraftarlarımız o muhteşem desteklerini daha da arttırarak bizi destekleyecekler. Biz de onlara hak ettikleri zaferleri yaşatacağız. Buna inancım sonsuz.” Kendisi ve ailesi icin de 100. yılın buyuk onemi olduğunu dile getiren Alex, “Gerek Fenerbahce’nin 100. yılı, gerekse kendi ailemin genişleyecek olması bu yılı ve sezonu benim icin daha da onemli kılıyor. Bu yıl eşimle bir bebeğimiz daha olacak ve kucuk kızımızın doğumu 100. yılın anlamını bizim icin bir kez daha anlamlı hale getirecek. Yeni doğacak bebeğimin bana şans getireceğini duşunuyorum. Umarım bizim kucuk kızımızın doğumu Fenerbahcemize de uğurlu gelir.” Alex ayrıca, “Sezona Şampiyonlar Ligi 2. On Eleme Macı ile başlıyoruz. Bu karşılaşmadan galip ayrılarak sezona iyi bir başlangıc yapmak istiyoruz. İnanıyorum ki taraftarımız bizi bu ilk macta yalnız bırakmayacaktır. Cunku her macımızın karnaval gibi gecmesi hem bizlerin motivasyonunu ust duzeye cıkartacaktır, hem de rakiplerimize 100. yılımızın her anında buyuk bir coşku ile kutlanacağını gosterecektir. Cunku biz Fenerbahceyiz ve dillere destan bir 100. yıl yaşamak icin tek yurek olduk” diye konuştu. Kaynak : Sporda bugun . com __________________