Juventus'un kume duşme tehlikesi karşısında kulup arayışına giren Zlatan İbrahimovic, Fenerbahce'de oynamak istediğini soyledi. Unlu oyuncu, Juventus'un kume duşmesi durumunda kendisini gosterme fırsatı bulamayacağını belirterek, bir sezon Fenerbahce'ye kiralanmasının kendisi icin buyuk fırsat olacağını soyledi. İbrahimovic, yaptığı acıklamada, "Fenerbahce yonetimi beni bir yıllığına kiralamak istiyormuş. Juventus kume duşme tehlikesinde olduğu icin, benim acımdan Fenerbahce'de oynamak buyuk bir fırsat olur. Ayrıca Fenerbahce'nin onumuzdeki yıl 100'uncu yılını kutlayacağını oğrendim. Bu vesile ile daha iyi futbol sergilemek isteyecektir. Ben Fenerbahceye yararlı olacağıma eminim. Juventus ve Fenerbahce arasında anlaşma sağlanırsa, Fenerbahce gibi Turkiye'nin en buyuk kulubunde oynamaktan buyuk gurur duyarım" dedi. İbrahimovic'in, Fenerbehce'ye kiralanması durumunda bir sezon icin 60 milyon kron (1 milyon 200 bin YTL) alacağı bildirildi. İbrahimovic, fenerbahce Teknik Direktoru Zico'nun kendisini cok istediğini, futbol sanatını cok beğendiğini soyledi. İbrahimovic'in menajeri Mino Raiola, İbrahimovic'in mevcut şartlarla Juventus'da devam etmesinin mumkun olmadığını belirterek, "İbrahimovic, Juventus'da kalacaksa kesinlikle mevcut şartlarla olmaz. İbrahimovic'i ikna edebilmek icin Juventus'un kesenin ağzını acması ve daha cok para teklif etmesi gerekir. Onun aldığı para, diğer yıldız oyunculardan daha duşuk. İbrahimovic durumundan memnun, ama şartlardan memnun değil. Şayet skandal olay yaşanmasıydı, 2010 yılına kadar anlaşma imzalayacaktı" diye konuştu. İsvec'in Sydsvenska gazetesi de İbrahimovic'in Fenerbahce'ye kiralanma şansının yuksek olduğuna dikkat cekerek, İsvecli oyuncunun Anelka'nın yerini alacağını yazdı. KAYNAK: DOĞAN HABER AJANSI __________________