"Roma’ya Gideceğim" Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah, Roma’ya gideceği ile ilgili sorular ile ilgili resmi sitemize bir acıklama yaptı. Stephen Appiah, konu ile ilgili olarak yaptığı acıklamada şunları soyledi: “Roma’ya gideceğim yolunda bir cok soylenti var. Bunlar doğru. Cunku eşim ve cocuklarım şu anda Roma’da bulunuyorlar. Bende ailemi almak icin Roma’ya gideceğim. Artık tatil sona erdiği icin sadece benim değil butun yabancı oyuncuların eşleri ulkelerinden geri donecekler. Ben de Roma’ya giderek onları yanıma getireceğim. Ama gazetelerde yazıldığı gibi transferle ilgili değil. Gazeteciler benim Roma’ya gitme haberimi farklı bir acıdan ele almışlar ama ben Roma’daki bir takıma transfere değil ailem icin gidiyorum. Sonucta ben bir aile babasıyım ve eşim cocuklarımla İstanbul’da yaşıyorum." Fenerbahce’de cok mutlu olduğunu da ifade eden Appiah, “Sezon başlarken ve ozellikle 100. yılımızda bu tur soylentilerin cıkmasına da bir anlam veremedim. Benim Fenerbahce’den bir başka takıma gitmek veya gonderilmek konusundaki muhatabım menajerler ve başka kulupler değil, Fenerbahce Spor Kulubudur. Cunku sozleşmem burada. Kulubum başka bir takıma gideceğim konusunda bana bir şey soylemediği gibi, ben de kulubume “ Beni bir başka takımdan istiyorlar, beni gonderin” demedim." Yureğinize inmedi dimi __________________