Anelka'nın aldığı yıllık ucretin artırılmasını istediği ancak Aziz Yıldırım'ın taviz vermemesi nedeniyle surekli ayrılmayı gundeme getirdiği oğrenildi Fenerbahce'de Nicolas Anelka krizi bir turlu sona ermek bilmiyor. Hollanda kampında Teknik Direktor Zico'ya takımdan ayrılmak istediğini soyleyen ancak Şampiyonlar Ligi'nde B36 Torshavn ile oynanan on eleme macı oncesi fikir değiştirerek forma giyen Fransız yıldızın asıl sorununun para olduğu oğrenildi. Fenerbahce'den aldığı yıllık ucrete zam yapılmasını isteyen ve bu konuda yonetim kuruluna başvuran Anelka'ya, Başkan Aziz Yıldırım'ın taviz vermediği bildirildi. Fransız yıldızın bunun uzerine surekli ayrılmayı gundeme getirdiği ve menajerlerinin de transfer soylentileri cıkararak, Fenerbahce'yi koşeye sıkıştırmaya calıştığı ifade edildi. Teknik Direktor Zico ile yaptığı goruşmede, "Sizinle calışmaktan cok mutluyum. Turkiye'yi ve Fenerbahce seyircisini cok seviyorum. Onlar da beni cok seviyor" demesine rağmen gitmek istediğini ileten Anelka'nın, yonetimin geri adım atmaması uzerine cark ettiği belirtildi. Portsmouth'a red İngiltere'nin Portsmouth kulubunun Anelka icin onerdiği teklifi beğenmeyen ve "istediğimiz ucreti vermezseniz, bu transfer olmaz" restini ceken Fenerbahce'nin, Fransız oyuncu konusunda onumuzdeki gunlerde nasıl bir politika izleyeceği merakla bekleniyor. Portsmouth'un, Anelka icin kesenin ağzını biraz daha acacağı ve Fenerbahce'ye son bir teklif daha sunmaya hazırlandığı oğrenildi. Bu arada Anelka'nın Samandıra Tesisleri'ndeki ozel eşyalarını topladığı da ileri suruldu. Kaynak: Milliyet __________________