!!!Tumer Metin: Beni izlemeye devam edin!!!
Fenerbahçe0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Fenerbahçe
- !!!Tumer Metin: Beni izlemeye devam edin!!!
-
14-10-2019, 01:44:31Kayıtlı ÜyeTumer Metin: Beni izlemeye devam edin Fenerbahce’nin yeni transferi Tumer Metin, Kadıkoy’de taraftarların kendisi lehine yaptığı tezahurattan cok etkilendiğini soyledi. Şampiyonlar Ligi 2. on eleme turu karşılaşmasında Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn’a bir gol atan deneyimli yıldız, ilk dakikalarda ayaklarının titrediğini belirterek, “Zor toparlandım.Cok etkileyiciydi. Heyecanımı atlattıktan sonra kendime geldim. Bulduğum pozisyonda gol atacağımı hissettim. Vurdum ve beklediğim gibi oldu. Bu şutların ve gollerin devamı Super Lig’de de gelecek. Fenerbahce’yi en iyi yerlere getirmek icin elimden geleni yapacağım.” dedi. Acılışı golle yapmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Tumer, “Asıl onemli olan rovanş oncesi skor avantajını ele gecirmekti. Macta atmosfer olağanustuydu. Kadıkoy’e hep rakip olarak ayak bastım, şimdi Sarı-Lacivert renkler icin oynamak ve destek gormek heyecan vericiydi. Bitmeyen tezahuratlar insanı daha iyi futbol oynamaya teşvik ediyor. Her topa ayak basayım, koşmadığım yer kalmasın istiyorsun. Ama vucut bunların hepsini gercekleştirmeye izin vermiyor. Burası korkunc bir stat. Burada rakip olmak gercekten zor. Golle ve galibiyetle biten bir gecede benim icin daha iyi ne olabilirdi ki? İnşallah boyle devam edecek.” ifadelerini kullandı. Appiah: Golum Deniz’e moral olsun B36 Torshavn karşılaşmasında gollerin acılışını yapan Stephen Appiah, kendisinin attığı fuzeyi eşi vefat eden Deniz Barış’a hediye ettiğini kaydetti. Ganalı yıldız, takım halinde Almanya’da olmayı cok istediklerine dikkat cekerek, “Ancak maclarımız buna izin vermedi. Galibiyetin yanı sıra golumu de Deniz’e armağan ediyorum. Her zaman onun yanında ve destekcisiyiz. Bu acıyı duşunmek dahi istemiyorum. Cok uzucu bir olay.” dedi. Attığı golun onemli olmadığını vurgulayan Appiah, takımın galip gelmesinin daha muhim olduğunu anlattı. Onder Turacı ise aynı macta attığı son golu kaptan Umit Ozat’ın 90 dakikadan once mujdelediğini soyledi. Savunmanın belkemiği Onder, “Karşılaşmadan once Umit ağabey, ‘Ruyamda seni ağlarken gordum; bugun sevineceksin, gol atacaksın herhalde.’ demişti. Duraklama dakikalarında bu gercekleşti.” cumlelerini sarf etti. Fenerbahce formasıyla Kadıkoy’de ilk kez seyircinin karşısına cıkan Tumer Metin, cok heyecanlandığını soyledi. F.Bahce’yi iyi yerlere getirmek icin elinden geleni yapacağını belirten yıldız futbolcu, “Gollerim devam edecek. B36 Torshavn’a gol atmam beni mutlu etti, sezon boyunca devamı gelecek.” diye konuştu. Taraftar, Fener’i beğendi F.Bahce’nin Torshavn’ı 4-0 yendiği macta Sarı-Lacivertli taraftarlar takımlarını cok beğendi. Teknik Direktor Zico da oyuncularının ortaya koydukları futboldan memnun. Yoğun eleştirilere karşın Alex ile Tumer'in uyumları hem taraftarın hem de Zico'nun yuzunu guldurdu. Brezilyalı calıştırıcının, mac sonrası her iki oyuncusunu da kutlayarak, 'Cok iyiydiniz. Hep boyle olmanızı istiyorum. Zaferleri bize siz getireceksiniz.' dediği oğrenildi. Başkan: Ahmet Cetinkaya Teknik Direktor: Mustafa Uğur Kuruluş tarihi: 1966 Stadyum: Ataturk Kayseri Web sitesi: www.erciyesspor.org Renk: Mavi-Siyah BİR PORTRE-CENK İŞLER 25.2.1974 Almanya doğumlu olan Cenk İş-ler, Super Lig'in en tecrubeli golculeri arasında bulunuyor. Samsunspor'da yıldızı parlayan yıldız futbolcu, 20 gol atarak Kayseri Erciyesspor'un gecen sezonki başarısında buyuk pay sahibiydi. Cenk İşler, bu sene de takımının en buyuk kozlarından biri olacak. TAKIM KADROSU Fadhel, Yusuf Soysal, Omer Ateş, Murat Akyuz, Djalovic, Lazarov, Okan Topaloğlu, Zafer Demiray, Mehmet Eren, Şenol Yavaş, Mettomo, Emre Toraman, Die, Omer Kozen, Timucin Beyazıt, Bouazizi, Ali Akdeniz, Gokhan Kok, Kazım Şeker, Mutlu, İlkem Ozkaynak, İlhan Ozbay, Guven Kocabal, Cenk İşler, Victor Agali. TRANSFERLER Djalovic (A.Bielefeld), Lazarov (G.Antep- spor), Okan Topaloğlu (Sarıyer), Zafer Demiray (Manisaspor), Mehmet Eren (G.Saray) TAKIMDAN GİDENLER Devran Ayhan (Ankaraspor), Aydın Yıldırım (Samsunspor), Burhan Coşkun (Kocaelispor). 28.07.2006 Vahap Soztutan İstanbul __________________