Fenerbahce Cephesi : Şanslar Eşit
Fenerbahçe0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Fenerbahce Cephesi : Şanslar Eşit
-
14-10-2019, 01:44:19Kayıtlı ÜyeAvrupa Şampiyonlar Ligi 2. on eleme turunda ilk macta 4-0 yendiği Faroe Adaları'ndan B36 Torshavn'ı elemesi durumunda, 3. on eleme turunda Dinamo Kiev (Ukrayna)-Liepajas Metalurgs (Letonya) eşleşmesinden turu gececek takımla karşılaşacak olan Fenerbahce'de, yoneticiler Faruk Neşet Yalcın ve İlhan Ekşioğlu ile takım kaptanı Umit Ozat, kurayı değerlendirdi. FBTV'de goruşlerini acıklayan kulup asbaşkanı Faruk Neşet Yalcın, Letonya temsilcisi onunde ilk macı deplasmanda 4-1 kazanan Dinamo Kiev'i muhtemel rakipleri olarak gostererek, ''Turu gecmek icin şanslarımız eşit'' dedi. Dinamo Kiev'in fizik guce dayalı futbol oynadığını vurgulayan Yalcın, ''Zannedersem rakibimiz Dinamo Kiev olacak. Şanslarımızı eşit olarak değerlendiriyorum. Deplasmandaki ilk macta iyi bir sonuc alarak, Kadıkoy'deki rovanş macında turu gecmek istiyoruz'' diye konuştu. ''Duşunduğumuz takımlardan biri cıktı. Bu seviyeye gelmiş takımlarda ayrım yapmak yanlış olur'' diyen Yalcın, şunları kaydetti: ''Keşke şu takımlardan biri cıksa dediğim takımlardan biri ile eşleştik. B36 Torshavn karşısında sahamızda oynadığımız ilk macı 4-0 gibi bir skor ile gectik. Rakiplerimiz guce dayalı bir futbol oynuyorlar. Şanslarımızın eşit olduğunu duşunuyorum. Fenerbahce Şukru Saracoğlu Stadı'nda rakibimizi yenmeye calışacağız. Kura cekimi oncesi ve burada bulunduğumuz sure icersinde seri başı takımlar tarafından korkulan bir rakip olarak gorulduk. Diğer takımların yoneticileri ile goruştuk. Bu eşleşme takımımıza hayırlı olsun.'' -''TURU GECECEĞİZ''- Asbaşkan İlhan Ekşioğlu da ''Şampiyonlar Ligi'nde alışkın olduğumuz gruplara kalabilmek icin gecmemiz gereken rakipler. Muhtemel rakibimiz olarak gozuken Dinamo Kiev'i gecip, gruplardaki yerimizi alacağız'' dedi. Takım kaptanı Umit Ozat ise muhtemel rakipleri olarak gorduğu Dinamo Kiev'in, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda en cok yer alan takımlardan biri olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Ama eski guclerinde olmadıkları da bir gercek. Kura oncesi benim cıkabileceğini tahmin ettiğim 3 takımdan birisiydi. Macı ciddiye almadığınız zaman başınıza neler gelebileceğinin orneklerini bircok kez gorduk. Oyle tahmin ediyorum ki Şampiyonlar Ligi'ndeki yerimizi alacağız.'' KAYNAK: AA __________________