Fenerbahce Kulubu Başkanı Aziz Yıldırım, ''Toplumun ihtiyacı olan her konuda Fenerbahce vardır ve olmaya da devam edecektir'' dedi. Yıldırım, İzmir'in Menemen ilcesindeki Kız Teknik Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi bunyesinde Fenerbahce kongre uyesi Ekrem Sarıgol tarafından yaptırılan ve ''Fenerbahce 100. Yıl Derslikleri'' adı verilen ek dersliklerin acılış torenine katıldı. Aziz Yıldırım, eğitimin insan hayatında vazgecilmez bir yeri olduğunu ve eğitime verilen onemin her zaman korunması gerektiğini ifade etti. Fenerbahce Kulubu olarak, Turkiye'nin her yanında sosyal faaliyetlerini surdurduklerini belirten Yıldırım, şunları kaydetti: ''Fenerbahce Spor Kulubu sivil toplum orgutudur. Toplumun ihtiyacı olan her konuda Fenerbahce vardır ve olmaya da devam edecektir. Bunlardan biri 101 bin kitabı toplayıp, okumaları amacıyla doğudaki genc cocuklara goturmek icin başlattığımız kampanyadır. Bu kampanyaya Fenerbahceliler'in ve bunların dışındaki insanların katılmalarını rica ediyorum.'' Yıldırım, Menemen'e ikinci kez geldiğini belirterek, ''Bundan onceki gelişimde şampiyon olmuştuk. İnşallah bu gelişimde de şampiyon oluruz ve sonra yine gelirim'' diye konuştu. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'in, Fenerbahce'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu olması durumunda ilcede kutlama yapacağını soylediğini anlatan Yıldırım, Şahin'den hangi takımın taraftarı olduğunu acıklamasını beklediğini ifade etti. Bunun uzerine kursuye gelen Şahin, ''Fenerbahce-Galatasaray el ele'' dedi. Acılış torenine Menemen Kaymakamı Turgut Subaşı, Fenerbahce Asbaşkanı Mithat Yenigun, Yonetim Kurulu Uyesi Ercan Karasu, Fenerbahce'nin eski futbolcularından Rıdvan Dilmen ve cok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar Aziz Yıldırım ve Rıdvan Dilmen'e yoğun ilgi gosterdi. İzmir Kent Orkestrası'nın mini bir konser verdiği torende daha sonra ek dersliklerin acılışı yapıldı. -DERSLİKLER- Fenerbahce Spor Kulubu Kongre Uyesi Ekrem Sarıgol tarafından yaptırılan ve 130 bin YTL'ye mal olan 5 ek derslik ve 1 buronun dışında okulun dış ve ic cepheleri boyatıldı. Dış cephenin rengi sarı-lacivert olarak secilirken, ''Fenerbahce 100. Yıl Derslikleri'' adı verilen sınıflara Fenerbahce Yonetim Kurulu'nun da onerisiyle Fenerbahce'nin tarihindeki onemli isimlerinin adları verildi. __________________