SEVGİLİ PEYGAMBERİME MEKTUP

Kucukluğumde ilk merak ettiğim şey sen oldun “benim peygamberim kim” dedim anneme. “Senin peygamberin butun Kainat’ın en ahlaklı varlığıdır.“dedi bana. Hep hayal ettim seni. Ruyalarıma geldin sen. Ne olur efendim bir daha gel. Senin o gul yuzunu gormek istiyorum. Bir daha gel. Cunku seni cok seviyorum. İcimdeki ozlemi bir bilsen! Bir duysan sesimi! Dua ederken sana da dua ediyorum.”
Allah’ım peygamberimize selam soyle diyorum. İcten ice ozluyorum seni. Hani derler ya “ Ruyasında goren gercekten de gormuş gibidir. “ Ben de seni ruyamda değil gercekte gorduğume inanıyorum. Yine hep hayal ediyorum seni. Senin komşun oluyorum cennette. Beraber cennet bahcelerinde oturduğumuzu, sohbet ettiğimizi hayal ediyorum. Ama sen yoksun yanımda. Hep ummetinden bahsedermişsin ya! Doğduğun gun bile “Ummetim ummetim” demişsin. Sen bu Kainatın en Guzel en ahlaklı insanısın. Zaman ilerliyor, ummetin zor durumda efendim. kotu yola duşuyor arkadaşlarım. Ne olur dua et onlara!onların hem dunyaları hem de ahiretler’i tehlikede.onları cok seviyorum. Başlarına kotu şeyler gelmesinden korkuyorum. Sen ummetini duşunduğun icin soyluyorum. Buyuk gun gelince butun peygamberler “Nefsi , nefsi” derken sen“Ummetim, ummetim “ diyecekmişsin.Allah’ta “Onlar gunah işlediler ,şirk ve zina peşinde koştular .”hala neden onları koruyorsun?” dese de sen yine “onlar bilmiyorlardı “diyecek mişsin” Bu kadar sevgi kimde var ki! Ama biliyor musun? Artık seni goremiyorum. Neden gelmiyorsun ruyalarıma! Seni cok ozledim. Yoksa unuttun mu beni! Ben seni unutamıyorum. Cunku seni cok seviyorum. .eskiden seni cok gorurdum bir ara sen istedin diye bir hatamdan vazgectiğim bile oldu .ama şimdi goremiyorum seni.ama olsun seni artık goremesem de senin sunnetlerini ornek alarak yaşayacağım ve yine seni cok seviyorum.bazen kur’an-ı kerim okurken sen aklıma geliyorsun. Neden mi? senin ahlakın kur’an’mış diyorlar .seni seviyorum ve butun dunyanın seni sevmesini istiyorum.seni sevmeyen kalmasın istiyorum
Efendim seni seviyorum demekle sevmek olmamalı seni sevmek senin soylediklerinle yaşamalıyım, yaşamalıyız Cunku sevgi daima yaşamla belirlenir.
Binlerce salat ve selam senin uzerine olsun ey Allah’ın resulu, binlerce salat ve selam senin uzerine olsun ey Allah’ın Habîbî

SUMEYYE KAYMAZ