Fenerbahcemizin efsane futbolcusu 'Ordinaryus' lakaplı Lefter Kucukandonyadis'i evinde ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında konuşan Lefter Kucukandonyadis bu ziyaretin cok anlamlı ve dernekler arasında ilk olduğunu belirtirken "Karacabey Derneği adına randevu talebi gelince cok şaşırdım. Buyukada'da beni binlerce taraftar ziyaret etti. Fakat sizinki ozel ve anlamlı bir ziyaret oldu. Sizler bizleri unutmadıkca Turk futbolu ve Fenerbahce'yle birlik beraberlik icerisinde olacağız" diye konuştu. Yonetim kurulu uyesi Hakan Vapur, Lefter Kucukandonyadis'e Karacabey Fenerbahce Derneği şukran plaketi ve Karacabey dernek logosunun bulunduğu bayrağı takdim ederken hatıra olarak Karacabey soğanı ve kestane şekeri hediye edildi. Hakan Vapur yaptığı konuşmada, "Turk futbolunun ve Fenerbahcemizin ordinaryusu buyuk ve efsane futbolcumuz sayın Lefter Kucukandonyadis'in derneğimizin ziyaretini kabul etmesinden dolayı teşekkur ediyorum" ifadelerini kullandı. Vapur, "Boyle anlamlı bir ziyareti gercekleştirdiğimiz icin cok mutlu ve heyecanlıyım. Dernek olarak daha ziyaretlerimiz surecektir bu gun bizler icin cok onemli bir gun olarak tarihe gecmiştir" diye sozlerini tamamladı. Dernek uyeleri Buyukada'da Lefter Kucukandonyadis ile fotoğraf cektirip imza aldılar. Haber ile ilgili diğer fotoğraflar Resmi Site