Fenerbahce camiasının onde gelen isimlerinden Şadan Kalkavan derbi ve takımı yorumladı. Alex'ten yonetime kadar onemli konulara değilnen Kalkavan, eleştirilerde bulundu. Yonetim var mı yok mu? Fenerbahce'nin onde gelen isimlerinden Şadan Kalkavan, derbide tek temennisini Fenerbahce'nin galibiyeti olduğunu belirtirken, sarı lacivertli yonetimin son durumuyla ilgili endişeleri olduğunu dile getirdi. YONETİMİN DURUMUNDAN MEMNUN DEĞİLİM Radyospor'da Ozgur Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kalkavan, "Yonetimin durumunu konuşacaksak, Fenerbahce var mı yok mu? Once bunu sorgulamalıyız. Ne toplantı yaparlar, ne maclara giderler. Bizim donemimizde yonetim olarak tum toplantılara katılır, maclara, deplasman maclarına giderdik. Hep beraber olurduk. Burada bunu maalesef goremiyorum. Sanırım başkandan kaynaklanıyor. Bireysel kaprislerden dolayı geri adım atıyorlar; yonetim kurulu olarak bir araya gelemiyorlar. Cozum nasıl sorusuna gelince. Sanırım başkan Yargıtay'dan gelecek kararı bekliyor. Secimli olağanustu genel kurul olasılığı var. Yeni bir oluşum var. Hicbir zaman Fenerbahce başkansız, yonetimsiz kalmaz. Her zaman talip olan arkadaşlarımız olacaktır" dedi. DERBİDE KAZANAN BİZ OLMALIYIZ Futbol takımının durumundan memnun olduğunu dile getiren Şadan Kalkavan, "Fenerbahce iyi gidiyor. Bana gore derbilerde Galatasaray'ın Fenerbahce'ye karşı şansı tutmuyor. Desplasman, ama kazanan biz olmalıyız" şeklinde konuştu. ALEX KONUSUNDAKİ KARAR YANLIŞTI, BAŞARISIZLIKTA ALEX KONUSU TEKRAR GUNDEME GELİR Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın Alex'le ilgili yaptıkları son acıklamalara da değinen Şadan Kalkavan, "Aykut Kocaman'ın Alex konusundaki tavrını doğru bulmuyorum. Tasvip etmiyorum. Şimdi Stoch'la da sorun var. Evet futbolcunun hataları var; ama sana faydalı olacak futbolcuların bazı kusurlarını da gormemizlikten geleceksin. Aziz Yıldırım'ın Alex'le ilgili yapmış olduğu son acıklamayı, tavrı doğru bulmuyorum. Her şeyden once cok buyuk bir hata. Sezon sonunda guzel bir uğurlamayla gonderilmesini arzu ederdim. Onemli olan Fenerbahce'nin başarısıdır. Başarısızlıklar olursa her zaman Alex meselesi gundeme gelecektir. Stoch geri kazanılabilir; umarım Aykut Kocaman onu kazanmak yonunde karar verir" dedi. AJANS SPOR