Beşiktaş'ın transfer gundemindeki Reto Ziegler, Radyospor'dan Ozgur Sancar'ın konuyla ilgili sorusuna "Evet Beşiktaş benimle ilgileniyor" diye cevap verdi... JUVENTUS'UN UZLAŞMAZ TAVRI NEDENİYLE FENERBAHCE'YE GERİ DONEMEMİŞTİ Gecen sezon Fenerbahce'de kiralık olarak oynayan, derbilerdeki performansı ve attığı golle sarı lacivertli taraftarların gonlunde taht kuran İsvicreli futbolcu, cok istemesine karşın, kulubu Juventus'un uzlaşmaz tavrı nedeniyle Fenerbahce'ye geri donememişti. İtalyan kulubu tarafından Lokomotiv Moskova'ya kiralanan Ziegler, burada da yeteri kadar forma şansı bulamadı; ancak başarılı futbolcuya başta Beşiktaş olmak uzere pek cok takım talip oldu. BENİ GERCEKTEN İSTEYEN, BENİM İCİN MUCADELE EDEN KULUP ONCELİĞİMDİR Ziegler, "Şu an icin kesin bir şey soyleyemem; ancak cozum icin bir umut var. Beşiktaş benimle ilgileniyor ve bu secenek benim icin gercekten iyi. Benim onceliğim beni gercekten isteyen ve bana ihtiyac duyan kuluptur. Benim icin mucadele eden kulup, benim onceliğimdir" dedi. FENERBAHCE'DE BANA İHTİYAC GOZUKMUYOR Son gunler itibariyle Fenerbahce'yle cok fazla bağlantısı olmadığını dile getiren İsvicreli milli futbolcu, "Bu normal, Fenerbahce'nin yerli bir sol bek oyuncusu var. Bana ihtiyac gozukmuyor" şeklinde konuştu. AJANS SPOR
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- "Beşiktaş en iyi secenek"