Beşiktaşlı Veli Kavlak, Fenerbahce ile oynadıkları derbide yaşadığı sakatlık ve sarı-lacivertli oyuncu Raul Meireles ile girdiği pozisyonu anlattı. Veli Kavlak, Meireles’in kırmızı kart gorduğu ikili mucadele sonrasında kendisinden ozur dilediğini ve Fenerbahceli futbolcunun hareketi bilerek yapmadığını soyledi.
Bu sabah saatlerinde Fulya Acıbadem Hastanesi’ne MR cektirmek icin geldiği sırada Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirine acıklamalarda bulunan Veli Kavlak şoyle konuştu: "Ben, acıkcası hakemin kırmızı kart vereceğini zannetmedim. Zaten Meireles ayağını hemen cekti ve ozur diledi. Bilerek yapılan bir hareket değildi. Topa mudahalede biraz gec kaldı. Bunlar futbolda olabiliyor. İkili mucadelelerde olabiliyor. Orada topa kaydım. Tam o topa vuracakken ben dokundum. O da ayağını cekemedi. Ama bastıktan sonra hemen cektiğini hissettim. Ben yerdeydim. Sarı kart goreceğini zannettim. Herkes bana 'kırmızı kart gordu' dedi. Şaşırdım. Geldi benden ozur diledi. 'Bilerek yapmadım' dedi. Ben de 'biliyorum' dedim." SUPERFB
[IMG][/IMG] __________________