Fenerbahce'de yeni donemde yoneticiliğe geri donen Mahmut Uslu'ya ilk tepki Ercan Guven'den geldi. Fenerbahce'de 3-3 biten Beşiktaş derbisi sonrası mikrofonların başına gecen ve sert acıklamalarda bulunan yonetici Mahmut Uslu'ya cok sert eleştiri, Milliyet yazarlarından Ercan Guven'den geldi. Guven'in 3 Aralık 2013 tarihli yazısında yer alan bir bolum şu şekilde; "Birileri sayın Mahmut Uslu’yu uyarsın lutfen; surekli komplo arayan zehir zemberek yonetici devri, İspanyol paca pantolon gibi gecti, gitti, sandıklara kalktı. Ya bu tarzı bıraksın, ya da yeniden moda olduğunda gorev alsın. Kimse talep etmiyor artık.Sacma ve gereksiz olduğunu biliyor insanlar. Yureklerine su bile serpilmiyor. Soylesinler Uslu’ya; yoneticilikte “ben buradayım” demenin başka yolları da var. Belki biraz meşakkatli, sabır ve buyuk resmi gormeyi gerektiriyor; ama var. Sayın Uslu, iki senedir Adana’daki ciftliği ile Ozbekistan-Kırgızistan ucgeninde dolaşırken gelişmeleri ıskalamış belli ki. Yonetici olarak ilk derbide bıraktığı yerden başlaması ve “Fenerbahce’ye celme taktılar” tarzında eski plaklar calması bu sebeple olmalı. Futbolu gozlerdeki pası silen, şahane oyunla kimsenin yenilmeyi hak etmediği derbiden beraberlikle ayrılmış, şampiyonluktaki iddianı korumuşsun. Herkes teşekkur ediyor Beşiktaş ile Fenerbahce’ye... Sırası mı 3 Temmuz surecine gondermelerin, bayat ve bıktıran komploların? Maksat, “ben dondum işimin başındayım”! Biri soylesin lutfen sayın Uslu’ya; “o işler lağvedildi”. Celme takmışlar...Lakin kimse engelleyemeyecekmiş!.. Hayali duşmanlar yaratıp Donkişot kahramanlığına soyunmak değil de nedir bu? Hem sorarlar, nasıl ve kim yaptı? Uslu’ya gore, Federasyon’dan MHK’ye, yayıncı kuruluştan dış mihraklara, sana bana ve rakiplere kadar herkes işin icinde olabilir. Daha da ilginci Cuneyt Cakır’ın “Fenerbahce’nin penaltısını ye golunu sayma” diye memur edilmesidir. Kargalar bile gulmuş olmalı buna. Yok mu bir terzi koskoca Fenerbahce camiasında; hemen daraltsın pacaları." SPOR X
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Mahmut USLU'ya sert cevap: " İspanyol paca. "