Sarı-Lacivertli Yonetim, Beşiktaş macı oncesinde futbolculara buyuk bir jest yaptı. Alacakların yuzde 90'ı hesaplara yattı. Aziz Yıldırım, odeme yapmadığı teknik heyete ise şakayla karışık, “Derbiyi kazanın, siz de paranızı alın” dedi. Fenerbahce’de teknik heyet, futbolcuları derbiye hem fiziki hem de psikolojik olarak hazırlamak icin calışıyor. Kartal’a bu yolda yonetimden buyuk bir destek geldi. Aziz Yıldırım’ın talimatıyla, futbolcuların alacaklarının yuzde 90’ı hesaplarına yattı. Bu haber takımda adeta bayram havası estirdi. Genclerbirliği yenilgisiyle bozulan moraller biraz olsun yerine geldi. Ancak odemelerde bir ayrıntı dikkat cekti. Teknik heyetin alacakları henuz verilmedi. Aziz Yıldırım, İsmail Kartal ve antrenorlere takılarak, “Beşiktaş derbisinde sahadan galibiyetle ayrılın, siz de paranızın alın” diyerek şart koştu! Ekstra prim yok Hemen her derbiden once basında cıkan ‘hayali prim’ haberleri futbolcuların kafasını karıştırıyor. Ancak yonetim, sezon başında acıklanan prim sistemini uygulamayı surduruyor. Galatasaray macı oncesinde de benzer haberler cıkmış ancak yonetim, sezon başında belirlenen prim dışında odeme yapmamıştı. Aynı uygulamanın Beşiktaş mucadelesinde de devam edeceği oğrenildi. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Aziz Yıldırım: "Derbiyi kazanın, paranızı alın"