Renktaşlar UEFA ile yapılan anlaşmamızdan dolayı oyuncu satışı gercekleştirmemiz gerekiyor. Fenerbahce'de Nani ve Van Persie'nin satışından 20-30 milyon € bandında bir para beklentisi var. Tum planlar gelecek bu paraya gore yapılıyor. Cunku onlardan sadece bonservis almayacağız. İkisinin toplam yıllık maaşları zaten 10 milyon € rakamını buluyor. Şimdi mevki mevki sizlere Fenerbahceli yazarlardan takip ettiğim bilgileri topluca aktarayım buradan. 1-) Nani iyi bir paraya tahmini olarak 17-18 milyon €'ya gidecek gibi gozukuyor adresi Cin olacak kendisi de yaklaşık 10 milyon € yıllık maaş alacak. 2-) Van Persie'nin satılıp satılmayacağı belli değil. Kendisi Avrupa yada MLS'de oynamak istiyor. Cin'i tercih etmiyor ama iyi bir teklif gelirse Cin'e gitme ihtimali hic de az değil. Fenerbahce ille de 15-20 milyon € rakamlarında diretmiyor 8 milyon € Avrupa'dan veren olursa bırakacaklar ama Cin olursa daha da yukselebilir bu fiyat. 3-) Sol bek mevkinde Caner kesin olarak ayrıldı bugun (31 Mayıs) itibariyle Inter transferi duyurulacak muhtemelen. Onun yerine Marsilya'da forma giyen 21 yaşındaki Benjamin Mendy duşunuluyor. Eğer ikna edilirse o bolgedeki transferimiz olacak. Cok fazla değil ama bonservis de odemeliyiz bu oyuncuyu alacaksak. 4-) Stoper mevki icin Alves ile yıllık 1.8 milyon € maaş ile 1 sene daha anlaştık. Ayrıca Danimarkalı Agger ile de prensipte anlaşıldı artık son pruzler konuşuluyor. 5-) Nani'nin ayrılacak olması ve Volkan Şen'in 2017'ye kadar Avrupa maclarında oynayamayacak olmasından dolayı kanatlar icin 2 transfer duşunuluyor. Birisi Valencia'dan Fegouli bir diğeri ise Nice takımından Hatem Ben Arfa. İkisinin de bonservisi yok. 6-) Ayrıca Emre Mor ile de prensipte anlaştığımız duyumu var. Bu transfer olursa cok sevineceğim. 7-) Son olarak Vitor Pereira'dan bahsedeyim. Aslında cok net bir karar yok ama ibre kalmasından yana. Porto şuanki teknik direktoru ile yolları ayırmış. Eğer Porto ile Pereira anlaşırsa o zaman Pereira'ya kal demeyecek yonetim. Ama herhangi bir takım Pereira'yı istemezse yonetim Pereira ile yuksek ihtimal ve de malesef devam edecek. Renktaşlar Gokhan Gonul,Van Persie bir de Diego giderse yerlerine kimler gelebilir bununla ilgili net bir calışma duymadım. Bir tek Liverpool'dan Coutinho icin var ama bonservisi yuksek ayrıca maaşı da yuksek o transfer cok zor. Bendekiler bu kadar eğer sizde varsa paylabilirsiniz. __________________