ForumTR FB Dergisi || Haziran 2016 || F.Bahceli Asistan "V8" ile Roportajımız
Fenerbahçe0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- ForumTR FB Dergisi || Haziran 2016 || F.Bahceli Asistan "V8" ile Roportajımız
-
14-10-2019, 01:27:35Kayıtlı ÜyeV8 kimdir? Kendinizden bahseder misiniz ? Umur Polat 1992 doğumluyum aslan yozgatlıyım izmirde doğdum istanbulda yaşamaya calışıyoruz. 3 yıldır ozel bir şirkette finans bolumunde calışıyorum bir yandan ikinci oğretim bankacılık okuyorum 2. sınıf bitmek uzere evet okula biraz gec başladım sebebi ise 2009 yılında hic beklemediğim şekilde karşıma cıkan sağlık problemleri 2009 ve 2010 yılında 2 tane beyin ameliyatı oldum zor gunler gecirdim ama cok şukur atlattım. Aslına baktığımız zaman oldukca yoğun bir hayatım var ama bu yoğunluklarla guzel hayat. Nickiniz neden V8 ? Arabalara olan ilgimden oturu olsa gerek ayrıca kısa ve cok hoşuma gidiyor. Forumtr ile nasıl tanıştınız ? 2008 yılında oynadığım bir oyun sayesinde tanıştım. Oyunun bana kattığı en guzel şeylerden biri oldu Forumtr. Forumtr'de en cok vakit gecirdiğiniz bolumler nereler ? Fenerbahce,Futbol,Knightonline,Ekonomi,Finans,Bors a Forumda yaşadığınız bir anınız var mı? Anlatmak ister misiniz ? Aktif uye olarak dolaşırken bir anda gelen uzman uyelik beni cok heyecanlandırmıştı T.D Vitor Pereira hakkındaki duşunceleriniz neler ? Vitor Pereira şov adamı eğenceli kişiliği yanında bu ona farklı bir hava katmış yep yeni bir kadroyu kendi elleriyle kurmasına rağmen takım icindeki dengeleri gecte olsa kurduğunu duşunuyorum son zamanlarda vermiş olduğu kararların doğru olduğunu ama şampiyonluk icin gec olabileceğini duşunuyorum. Sizce Fenerbahce'mizin en başarılı oyuncuları kimler ? Ofansif olarak tartışmasız Volkan Şen, Defans olarak S.Kjaer,Onlibero Mehmet Topal, Forvet konusunda RVP bekleneni veremedi aslında onu yazmak cok isterdim. Son transferlerimiz hakkında ne duşunuyorsunuz ? Hepsi yıldız isimler herkesin isteyipte ulaşamadığı yıldızlar fakat birkac isim dışında bekleneni alamadı Fenerbahce belkide takımın rotasyona gitmesinden kaynaklıdır. 2015-2016 Sezonu Formalarımızı beğendiniz mi ? Evet hoşuma gitti. Sizce takımın gidişatı nasıl ? Memnun musunuz ? Keşke daha erken bazı şeyleri cozebilseydik cok basit puan kayıpları yaşadık şuan icin bir problem kaldığını duşunmuyorum. Frmtr'deki, ozellikle de Fenerbahce bolumundeki ortamı nasıl buluyorsunuz ? Son zamanlarda en cok vakit gecirdiğim bolum Fenerbahce bolumu gerek uyeler gerek bolum gorevlileri olsun hepsi elinden geldigince bolume katkı saglamaya calışıyor ben bunları gorunce mutlu oluyorum yakın zamanda bu bolumde gorev yapmayı cok istiyorum. Hayatınızda hic unutamadığınız Fenerbahce macı hangisi ? Bir cok unutulmaz mac sayabilirim fakat aklımdan hic cıkmayan Sevilla macıdır. Size gore Fenerbahcelilik nedir ? Fenerbahcelilik babamızın bize bıraktığı mirastır. Benzetildiğiniz biri var mı ? İnsan insana benzer ama oyle ozellikle birine benzediğimi soyleyen cok olmamıştır. Ne tarz muzikler dinlersiniz ? Genellikle guncel muzikler hoşuma gidiyor belli bir tarzım yok hep soylenen bir kelime vardır ya kulağıma hoş gelen her muziği dinlerim Forumtr'deki hedefiniz nedir ? Bugun benim icin frmtr tarihinin başlangıc noktası hem uzmanlık yarışmasındaki birinciliğim hemde asistanlık rankını hak etmem beni cok mutlu etti. Bundan sonrası icinde elımden geleni fazlasıyla yaparak Frmtr ailesine katkı sağlayıp yukselmek istiyorum. KELİME OYUNU ; AŞK: Fenerbahce aşktır. AİLE: Başımızdan eksik olmasınlar iyi gunde kotu gunde yanımda olan ve bana guc veren insanlar. FORUM TR: Ailemden daha fazla vakit geciriyorum belkide ailemin bir parcasıdır. FENERBAHCE: Koydum sevincleri onume baktım hepsi FENERBAHCE Son olarak ForumTR Fenerbahce bolumundeki modlar hakkındaki duşunceleriniz nelerdir? Gorevlerini başarıyla yerine getiriyorlar yardımcı ve cana yakın insanlar hepsine burdan selam yolluyorum. __________________