İngiltere'nin The People Gazetesi, Newcastle'ın ocak ayında Anelka'yı transfer edebilmek icin yeniden devreye gireceğini iddia etti. Haberde, sezon başında Newcastle'ın Fransız yıldızı alabilmek icin cok uğraştığı ancak Fenerbahce Yonetimi'ni ikna edemediği vurgulanırken, teknik direktor Greame Souness'ın, Anelka ile Owen'ın muthiş bir ikili oluşturacağı goruşune yer verildi. ANA’dan 15 gol Fenerbahce’nin 20 golunden 15’i Anelka, Nobre ve Alex’ten geldi. 3 futbolcu da 5’er gole imza koydu. İlk kez duble yaptılar Sezonun ilk 8 haftasında rakip ağlara 20 gol bırakan Fenerbahce’de 3 futbolcu one cıktı: Anelka, Nobre ve Alex. Ağları 5’er kez havalandıran ve ANA olarak adlandırılan bu 3 oyuncu, boylece gollerin yuzde 75’ine imza attı. Fenerbahce’nin diğer sayıları ise Tuncay (2), Semih (2) ve Aurelio’dan geldi. Alex, Konyaspor macında boş gecerken, Anelka ve Nobre ilk kez bir macta 2’şer gol atmayı başardı. Alex’in sozleri etkiledi Bu arada sezon başında hic anlaşamadıkları ve birbirlerine pas vermedikleri iddiasıyla gundeme gelen Alex ile Anelka’nın son maclardaki işbirliğinde Brezilyalı yıldızın onemli rol oynadığı belirlendi. Anelka ile bir goruşme yapan Alex’in, “Benim seninle hicbir sorunum yok. Senin de olmadığını ve beni sevdiğini biliyorum'' dediği oğrenildi. Bu sozler, Fransız yıldız icin buyuk moral kaynağı oldu. __________________