Daum:"Kendinize Gelin!"
Fenerbahçe0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Fenerbahçe
- Daum:"Kendinize Gelin!"
-
14-10-2019, 01:18:18Kayıtlı ÜyeDaum'un soyunma odasında "2-0 gerideyiz ve bir şey yapmıyorsunuz. Cıkın, PSV galibiyetinin tesaduf olmadığını gosterin" sozleri takıma galibiyeti getirdi Konyaspor karşısında ilk devre dokulen ve ilk 45 dakikayı 2-0 yenik kapatan F.Bahce ikinci yarıda muthiş bir mucadele sergileyerek sahadan galibiyetle ayrılırken, teknik direktor Daum'un soyunma odasındaki konuşmasının takımı ateşlediği oğrenildi. Şampiyonlar Ligi'nde 3-0'lık PSV Eindhoven zaferiyle Konya karşısına cıkan F.Bahce'de Daum'un bu mucadele oncesi en buyuk korkusu olan rehavet ilk yanda takınım ustune kara bulut gibi coktu. Ancak Alman hocanın soyunma odasındaki sozleri sarı-lacivertlilere galibiyeti getirdi Soyunma odasını inletti Futbolcuların bazıları devre arasında başlarını onune eğmiş, bazıları ise baldırındaki sertleşmeyi gidermek icin masorlerden yardım alırken, soyunma odasına kaplayan sessizliği bozan yine Daum oldu. "Herkes bana baksın" diyen Alman hocanın sesi futbolcuların irkilmesine neden oldu. Yardımcısı Murat Rus'un aracılığıyla sozlerine "2-0 yenik durumdasınız ve bir şey yapmıyorsunuz" diyerek başlayan Daum daha sonra şunları soyledi: 'Sahadaki siz değildiniz' "Benim yerimde olsanız ve kendinizi izlesiniz şu an soyunma odasında daha ağır konuşurdunuz. Ancak ben sizin buyuk takım olduğunuzu ve buyuk oyuncular olduğunuzu bildiğim icin bu tarzda konuşmuyorum. Hepinizin uzerine sanki olu toprağı serpilmiş. Bu siz değilsiniz. Aykut Kocaman eski F.Bahceli, bazılarınızın da eski takım arkadaşı. Sizi nasıl cozmuş ki sizi oynatmıyor. Siz konuşmuyorsunuz. Saha icinde konuşarak oynayın. Herkes kendisi gibi oynasın Volkan: Daum coşturdu 2. yarıda cıkın tesaduf bir şekilde PSV macını kazanmadığınızı gosterin. Aksi halde bu yenilgi son haftalardaki basanlarımızı silip atacak. Eğer siz de tesaduf olduğunu duşunuyorsanız mac bu skorla biter ve rakiplerimize buyuk bir guc veririz. Silkinin ve biraz mucadele edin." Bu sozlerden sonra oyunu ağırlığına koyan F.Bahce son 17 dakikada bulduğu gollerle zorlu Konya'dan 3 puanla donerken, kaleci Volkan da mac bitiminde "Hocamızın soyunma odasındaki konuşması bizi cok etkiledi. Bu sayede toparlandık, macı kazandık" diyerek Daum'a ovguler yağdırdı. Kaynak:Vatan __________________