Bir de temiz lig istiyorlarmış! [IMG]http://img125.**************/img125/5493/13162ac.jpg[/IMG] İlk once bir soruyla başlıyorum. Ulkemizde kaleciye faul yapılarak ilk defa mı bir gol atılıyor? Yanıtı elbette hayır. Bu tur olayları defalarca yaşadık. G.Saray da, Beşiktaş da, Trabzon da boyle goller cok attı. Ama hic kimse de ozellikle Fenerbahce bu şekilde ayağa kalkmadı. Anelka, işine gelenlerin soylediği gibi eliyle gol atmadı, kaleciye faul yaptı. Doğrudur faul. Hakem bir hata yapmış, aynı Serdar Tatlı'nın Sivas-Trabzon macında kafayla atılan golu elle atıldı diyerek iptal etmesi gibi. Peki macın bitimine cok az sure varken ve Konya 2-1 ondeyken nasıl oluyor da 4-2'lik skoru tek bir gole bağlayabiliyorlar. Bakıyorum da okuma yazması bile olmayanlar başımıza psikolog kesildi. Neymiş futbolcuların psikoloji bozulmuş. Transfer ayında yuz binlerce doları cebe indirenler sahada da profesyonel olacaklar. Penaltı ne olacak? Skor 2-1 galipsin hakem hata yapmış (Sanki ilk defa bir hakem hata yapıyor), oyun devam ediyor aynı hakem 3 yaşındaki cocuğun bile vereceği penaltıyı vermiyor, sana kıyak yapıyor, macı beraberliğe getirmiyor, kafasına gore hatasını telafi ediyor. Sen bunu bile anlamıyorsun, neden? Cunku gucun kalmadı. Butun gucunu 75. dakikaya kadar harcadın. Fenerbahce o 3 golu yine atacaktı. 2-1 galipken yediğin 3 golden sonra bile hakeme saldırıyorsan bunun başka bir izahı olamaz. Bunu Konyasporlu futbolculara ve hakeme saldıran eski F.Bahceli Aykut Kocaman'a soyluyorum. Ayrıca basında demec veren Konya Başkanı'na ve bana saldıran Konyalılara soyluyorum. Aslında konu bu değil. Altı golun atıldığı macta tek gol bağlantılı sacma sapan yorumlara takılmıyorum. Onlara Fenerbahce duşmanlığı deyip gecelim. Kutsal diyemeyeceğim bir ittifaktan bahsedelim. Ulkemizde 1., 2., 3. liglerde kac takım var siz hesaplayın. Ama iclerinde G.Saray, Beşiktaş ve Trabzon (Hani buyuk dediklerimiz) bir ittifak yapmışlar, Temiz lig istiyoruz diye bir pankartla cıkmışlar. İsteyenlere bak. Fenerbahce tribununde o Beşiktaş'ın 100. yılındaki şampiyonlukta aynı pankart acılmış, hakem ve emniyetin mudahalesiyle hemen kaldırılmıştı. Amigonun yazdığı! Ali Guneş hak ettiği kırmızıyı gorse macı kazanamayacak Beşiktaş bile sahaya bu pankartla cıkıyor. İttifakın başka bir parcası... Beşiktaş ve G.Saray'ın resmi internet sitelerinde aynı kalemden alınmış (Satır satır aynı) bildiri birer saat arayla ekranlarda yerini aldı. Yahu kardeşim adamınız mı yok, bir amigonun yazdığı yazı, virgulune, satırına dokunmadan sitenize koyuyorsunuz. O zaman birleştirin sitelerinizi, durup dururken millet bir Galatasaray, bir Beşiktaş diye tıklamasın. Nasıl bir ittifaktır ki bu tek bir takım icin ayağa kalkmış. F.Bahce bu işlere hic bir zaman başka takımlarla, başka insanlarla yapmadı. Yaptıysa kendi kendine yaptı. Anlaşılan o ki F.Bahce buyuklukte artık tek kalmıştır. İsterseniz 3. lige duşurun. Hic fark etmez. Not: MHK Başkanı Ufuk Ozerten, Konyaspor Başkanı'nı arayarak hakem icin ozur diledi. Ozerten, Aziz Yıldırım'ı arayarak verilmeyen penaltı icin ozur dilemeyi duşunuyor musunuz? Bir oyuncusu yuz kızartıcı suctan 10 ay ceza almış bir kulup de sahaya "Temiz lig istiyoruz" pankartıyla cıkıyor ya ona da ayrıca hayret ediyorum. __________________