Alex ''2007 haziranına kadar buradan bir yere ayrılmam''
Fenerbahçe0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Fenerbahçe
- Alex ''2007 haziranına kadar buradan bir yere ayrılmam''
-
14-10-2019, 01:17:40Kayıtlı Üye"F.Bahce'de cok iyiyim ve iyi bir kontratım var. 2007 haziranına kadar buradan bir yere ayrılmam." [IMG]http://img124.**************/img124/940/618090007hv.jpg[/IMG] F.Bahce'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza kendisine ait resmi internet sitesinde carpıcı acıklamalar yaptı. Alex'in, www.alexcom.br transfer dedikoduları, PSV macı ve Brezilya Milli Takımı ile ilgili acıklamaları şoyle: "BH'de gecen bir haberde benim Cruzeiro'ya donuyor olduğum yazıyordu. Kim soyledi bilmiyorum, bunu kim dediyse tam bir yalancı. Onceden soylediğim gibi şimdi bir daha tekrarlıyorum; ben F.Bahce'de cok iyiyim ve iyi bir kontratım var. Bunun dışında profesyonel ve kişisel olarak Avrupa futbolunda bir sure daha kalmak istiyorum. Doğrudan Coritiba, Palmeiras ve Cruzeiro taraftarına sesleniyorum: Bu tip haberlere onem vermeyin, kulak asmayın. Gercekler benim ağzımdan cıkar, roportajlarda yayınlanır, veya bu resmi sitede yayınlanır. En azından, 2007 haziranına kadar olan kontratımı tamamlayacağım. 'Gomes'i bu kez avladım' PSV macına iyi başladık. Rakip, bizim baskı yaptığımız dakikalarda ancak defans yapabiliyordu. 40. dakikadaki super bir imkan gozuktu; penaltı. Diğer tarafta iki yıl boyunca beraber penaltı atışları calıştığım arkadaşım Gomes vardı. O benim vuruş tarzımı biliyordu ben de onun savunma tarzını biliyordum ama bu sefer ben kazandım. İyi vurdum ve 1-0 oldu. İkinci gol cok iyi bir oyunun gostergesiydi. Ama ben en cok son dakikada sevindim. Topu kontrol ettim ve Appiah'a iyi bir topuk pası verdim, o da mukemmel bir gol attı. istediğimiz herşeyi aldığımız unutulmaz bir gece oldu. Bazı maclara katılmadığım bir sureden sonra tekrar Brezilya Milli Takımı'na katılıyorum. Oraya, tekrar nasıl iyi bir calışma arkadaşı olduysam elimden gelen herşeyi verebileceğim şekilde gideceğim." Bu arada yıldız oyuncu 8 Ekim'de Bolivya, 12 Ekim'de Venezuella ile oynanacak Dunya Kupası eleme grubu macları icin Brezilya Milli Takımı kampına katılmak icin dun ulkesine gitti. Kaynak : Vatan Gazetesi __________________