VoLkan:"Doğu$tan Fenerbahceliyim"
Fenerbahçe0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- VoLkan:"Doğu$tan Fenerbahceliyim"
-
14-10-2019, 01:17:28Kayıtlı ÜyeBu roportaj Fenerbahce dergisinin Ekim sayısında yayınLandı.U$enmedim sizin icin yazdım... Dunya'da w Tr`de ornek aLdığın kaLeci war mı? Bnm ornek aLdığım w beğendiim bir ki$i yok.Ben yeterince iyiyim.Kaleci olarak kendimi beğeniyorum , kendime guveniyorum. İnşallah ileride Buffon , Oliver Kahn yanına "Volkan" dedirteceğim Bu zmna kdr yediğin goLLer arasında unutamadığın war mı? Umit Milli macımız wardı;Almanya ile 2 sene once tam turu geciyoruz derken son dakika golu yedik.Yıkılmıştık takım olarak. Ru$tu ile aranızda medyada yazılanlara ne diyorsun? Ru$tu ağabey ile aramda hicbir sorun olamaz.Onu tkm arkada$ı olarak deiL,gercekten ağabey olarak goruyorum cunku bana her konuda destek verir.Onu cok seviyorum ve saygı duyuyorum.Ben oynadığım zmn o beni destekler , o oynadığı zmn ben desteklerim. Peki $ampiyon oLduğunuz sene Ru$tu tekrar tkma katıLdığı zmn hic gitmeyi du$unmedin mi? Ru$tu ağabeyin tercih edilmesini doğal karşıladım.O ismini hem dunya da hem de Turkiye`de kanıtladı.Ben hic yılmadım hep calıştım.şuanda ektiğimi biciyorum.Yedek kaldığım zamanlarda hicbir yere gitmeyi duşunmedim.Teklif gelmedi mi? Geldi ancak ben her zaman soyluyorum sonradan Fenerbahceli değilim doğuştan Fenerbahceliyim.Benim kucukluk fotoğraflarım war karde$imle divanların uzerinde Fenerbahce atkılarıyla , bereleriyle.Onun icin Turkiye`de Fenerbahce`den ba$ka takımda oynamak istemem Evin yapım aşamasından bahseder misin? Evimin yapımı 5-6 ay surdu.Babam emekli olduktan sonra buraya gelerek evin yapımına emek harcadı.Ona cok tşk ediyorum.Tabiki bu evde ailemle ya$ıyorum.Ben ztn ailemden kopamam.Anneme cok bağlıyım.Ana gibi yar olmaz derim her zaman! Beşiktaş macında acılan pankart icin ne diyorsun? Ayıplıyorum.Hicbir kavrama sığdıramıyorum.Gercekten cevabı tkm olarak, Kayserispor macı oncesi cıktığımız pankartta verdik. __________________