"Bizler İcin Cok Ozel ve Kutsal Bir Yere Sizi Davet Etmem Duşunulemez" Ahlaksız yorumları nedeniyle calıştığı kanaldan kovulan adamın bugunku Hurriyet Gazetesi'nde yazdığı yazıya başkanımız sayın Aziz Yıldırım'dan tokat gibi bir cevap daha geldi. Başkanımız kulubumuzun resmi internet sitesinde yaptığı acıklamada, delikanlı olmakla ovunen soz konusu yazara nicin endişelendiğini sordu. Başkanımızın acıklamasının tam metni şoyle: Sayın Toroğlu, HURRİYET Gazetesi gibi saygın bir gazetedeki koşenizde “Aziz Yıldırım’ın Yemek Daveti” başlığı altında, kamuoyunu yanıltıcı mahiyette, objektif gerceklerden uzak, yanlış bilgileri aktarmaya devam ediyorsunuz. Şunu bilmeniz gerekir ki, benim muhatabım gururla Başkanlığını yaptığım Fenerbahce Spor Kulubu organları ve Fenerbahce camiasıdır. Gorevim sebebi ile her turlu hesabımı da sadece ve sadece bu organlara ve yuce Fenerbahce camiasına veririm. Daha once Fenerbahce’nin gelirlerine temlik koydurduğum iddiasında bulunmuştunuz. Şimdi ise temlik koymadığımı “oğrendiğinizi” ifade ediyorsunuz. Sorumlu bir gazetecinin objektif olarak doğrulanmamış bir bilgiyi yazmaması gazetenizin ve basının genel etik kuralıdır. İkrarınız ilk yazınızda bu kurala uymadığınızın kendi ağzınızdan kabuludur. Bu kez yine, bir onceki yazınızda olduğu gibi, kamuoyunu yanıltıcı mahiyette, objektif olmayan yanlış bilgileri vermeye devam ediyorsunuz. Sizi guya, locama yemeğe davet etmişim. Şahsınızla en az 3 yıldır goruşmuyorum. Sizi davet edebilmem icin sizi aramam ve konuşmam gerekir. 3 yıldır konuşmadığım bir insanı, konuşmamı engelleyen sebepler ortadan kalkmadan, aksine derinleşmiş iken, nasıl ve niye locama davet edeyim? Makul her insanın en azından medyadaki bana ve kulubume karşı olan duruşunuzda bir değişiklik yok iken, benim sizi hem de locama ve yemek yemeğe davet etmeyeceğimi bileceği acıktır. Kaldı ki, bizler icin cok ozel ve kutsal bir mekan olan Fenerbahce Şukru Saracoğlu Stadı’na benim sizi ozellikle davet etmem duşunulemez. Konu ile ilgili size bir bilgi daha vereyim. Sayın Daum’la beraber, Sayın Şansal Buyuka, Sayın Esat Yılmaer, Sayın Alaaddin Metin ve Sayın Nezih Alkış bir ay once yemek yedik ve değerli spor adamlarıyla Sayın Daum her konuda bilgi alışverişinde bulunduk ve yanlış hatırlamıyor isem Sayın Şansal Buyuka da sizin boyle bir toplantıda hazır bulunmanız halinde, yapmış olduğunuz yanlışları yapmayacağınızı soyledi. Bu goruşume size nasıl aktarıldı, bilemem. Ancak şunu bilmelisiniz ki, sizi hicbir zaman aramadım ve aracılar vasıtasıyla davet etmedim. Sizden ricam artık uykudan uyanın. Gelelim “taraftara havale” konusuna. Şunu bilmelisiniz ki, 100 yıla yakın mazisi olan, sayısız başarılara imza atmış Kulubumuzun sahibi Genel Kurul uyelerimiz ve buyuk Fenerbahce taraftarlarıdır. Biz yoneticiler onlardan aldığımız guc ile Kulubumuzu idare ederiz. Siz yanlış ve gercek dışı iddialarınız ile beni taraftara karşı sorumlu hissetirdiğiniz surece bunun hesabını Fenerbahce’nin buyuk taraftarına vermek durumundasınız. Sizin gibi “delikanlı” olmakla ovunen bir şahsın nicin endişelendiğini de anlayamıyorum. Tanrı her zaman doğruların yanındadır. Saygılarımla Aziz Yıldırım Fenerbahce Spor Kulubu Başkanı __________________