ALex:"Yalancılar !"
Fenerbahçe0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- ALex:"Yalancılar !"
-
14-10-2019, 01:16:39Kayıtlı ÜyeBazı şeyler var ki topla beraber herzaman oluyorlar. Bunlardan bir tanesi de dedikodu. Bazı dedikodular beni rahatsız ediyor, bazıları ise gulduruyor. Ama bazen oyleleri var ki cok hassas bir zamanda ortaya cıkartılıyor ve başta taraftar olmak uzere, teknik heyeti ve kulup yoneticilerini tedirgin ediyor. İşte bunlar beni uzuyor. Benim planlarım nelerdir? Bircok kişi bana bu soruyu yoneltiyor. BH de gecen bir haberde benim Cruzeiro’ya donuyor olduğumu yazıyordu. Kim soyledi bilmiyorum bunu kim dediyse tam bir yalancı. Onceden soylediğim gibi şimdi bir daha tekrarliyorum; ben Fenerbahcede cok iyiyim ve iyi bir kontratım var. Bunun dışında Profesyonel olarak ve kişisel olarak Avrupa futbolunda bir sure daha kalmak istiyorum. Bircok kişiler şunu soyluyor; şayet ben Brezilya ligi takımlarından birinde olsaydım Dunya Kupasına milli takımla gitme şansım daha fazla olacakmış. Belki evet, belki de hayır... Bunun icin bir garanti kimsenin elinde yok. Dogrudan Coritiba, Palmeiras ve Cruzeiro taraftarına sesleniyorum: Bu tip haberlere onem vermeyin, kulak asmayın. Gercekler benim agzımdan cıkar, roportajlarda yayınlanır, veya bu resmi sitede yayınlanır. İyi veya kotu bir haber olursa bu sitede kesinlikle cıkacaktır. Başa donerek şunu soyleyim, en azından, 2007 haziranına kadar olan kontratımı tamamlayacagım. Unutulmaz bir Perşembe Herşey, UEFA ‘ da oynanacak olan ikinci macta alınacak super bir sonuc icin hazırlanmıştı. Ve istenildiği gibi de oldu. İyi başladık ve PSV bizim baskı yaptığımız dakikalarda ancak defans yapabiliyordu. 40. dakikda super bir imkan gozuktu: penaltı. Diğer tarafta iki yıl boyunca beraber penaltı atışları calıştıgım arkadaşım Gomes vardı. O benim vuruş tarzımı biliyordu ben de onun savunma tarzını biliyordum ama bu sefer ben kazandım. Iyi vurdum ve 1-0 oldu. az bir sure sonra bir futbolcuları atıldı. Ikinci gol cok iyi bir oyunun gostergesiydi. Orta sahada zor olan bir top aldım ve iyi bir şekilde Anelka ‘ ya iyi bir top cıkardım. O da dogru vakti bekledi ve bana orta yaptı, kafayla vurdum ve gol oldu: 2-0. Ama beni en cok sevindiren dakika son dakka oldu. Topu kontrol ettim ve Appıah’a iyi bir topuk pası verdim, o da mukemmel bir gol attı: 3-0. İstedigimiz herşeyi aldıgımız unutulmaz bir Perşembe oldu. Milli Takım Bazı maclara katılmadığım bir sureden sonra tekrar milli takıma katılıyorum. Oraya, tekrar nasıl iyi bir calışma arkadaşı olduysam elimden gelen herşeyi verebilecegim şekilde gidecegim. En azında cok onemi olmayan iki mac daha var. Gerci Dunya Kupasındaki yerimizi garantiledik ama milli takımda herzaman kazanma zorunluluğumuz vardır. Bundan dolayı cok onem veriyorum. Gayret edecegim ve umarım herşey iyi olur. ALex __________________