''Bizi Başkalarıyla Karıştırıyorsun... Biliyorsunuz bir suredir, Erman Toroğlu hakkında, başkanımızın, "Sizi Fenerbahce'nin buyuk taraftarlarına havale ediyorum..." sozunden hareket ederek, Fenerbahcemizi baltalayıcı, duşmanca haber ve yorumları nedeniyle bir faks ve mail kampanyası başlatmıştık. Erman toroğlu bugunku Hurriyet Gazetesi'ndeki koşesinde bu kampanyamız ve başkanımız hakkında yine aslı astarı olmayan yorumlar yapmış, başına bir şey gelirse bunun sorumlusunun başkanımız Aziz Yıldırım olduğunu ima etmiş. Bu ahlaksız yorumları nedeniyle calıştığı kanaldan kovulan adamın bugunku Hurriyet Gazetesinde cıkan yazısı şoyle; "Yıldırım'ın yazıma verdiği yanıt sonuna kadar gayet makul ve duzgun gidiyordu. Ama son cumle yine bir cuval inciri berbat etti. Yani gecen haftaki atılan başlığı sayın Aziz Yıldırım onayladı. "Cok iyi şeyler yapıyor, bir tekmede yıkıyor" demiştik. Sayın Aziz Yıldırım'ın son cumlesi şuydu sayın okurlar... "Sizi Fenerbahce'nin buyuk taraftarlarına havale ediyorum...". Yine sayın Aziz Yıldırım bir başka ortak arkadaşımıza "Erman maca gelmesin, maca aldırmayacağım" diyor. Ben de İstanbul Emniyeti'nden koruma isteyerek, maca gidiyorum. Şimdilerde de internet sitelerinde mesajlar geciyor, "Başkanımızın gonderdiği havaleyi aldık. Gerekeni yapacağız" diye. Sayın Aziz Yıldırım, artık bundan boyle senin bana gozunun ici gibi bakman lazım. Beni hep kontrol ettirmen lazım. Başıma birşey gelmesin diye ozel onlemler aldırman lazım. Allah muhafaza, ya başıma bir şey gelirse! Bak Erman Toroğlu! Yine sapla samanı, elmayla armudu birbiriyle karıştırıyorsun... Fenerbahce Taraftarı en demokratik hakkını, en medeni ve teknolojik araclar yoluyla kullanıyor... Bizi başkalarıyla karıştırma. Bu demokratik hakkımızı, Fenerbahcelilik terbiyesi icinde, seni amirlerine ve işverenine şikayet ederek kullanıyoruz.. Bu camia diğerlerine benzemez, tepkilerini hic bir zaman şiddet kullanmaya vardırmaz. Seni protesto ediyoruz ve sen Fenerbahce duşmanlığını bırakmadıkca, camiamızı yaralayıcı, baltalayıcı, aslı astarı olmayan haber ve yorumlara devam ettikce de bu protestomuza devam edeceğiz. Korkma kılına bizden zarar gelmez. Kampanyamız devam ettiğinden iletişim icin gerekli bilgileri tekrar veriyoruz. Faks Numaraları: Aydın Doğan (0216 556 93 91) M. Ali Yalcındağ (0216 505 66 50) Ertuğrul Ozkok (0212 677 03 27) Faks kampanyaları her zaman daha etkilidir ama ceşitli sebeplerle faks cekemeyecek taraftarlarımızı icin de gerekli mail adreslerini aşağıda veriyoruz, [email protected] [email protected]'' kaynak:antu.com __________________