Gazzayev iddialı
Fenerbahçe0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Gazzayev iddialı
-
14-10-2019, 01:15:05Kayıtlı ÜyeGazzayev iddialı Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci macında, Moskova'daki Lokomotif Stadyumu'nda Fenerbahce'yi ağırlayacak olan CSKA Moskova'da teknik direktor Valery Gazzayev, sahaya kazanmak icin cıkacaklarını soyledi. Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında Fenerbahce'yi ağırlayacak olan Rusya Şampiyonu CSKA Moskova karşılaşma oncesi iddialı. Her iki takım acısından buyuk onem taşıyan mac oncesinde bir basın toplantısı duzenleyen CSKA Moskova Teknik Direktoru Valery Gazzayev, Fenerbahce'nin cok ciddi bir rakip olduğunu belirterek, sahaya sadece ve sadece kazanmak icin cıkacaklarını soyledi. Fenerbahce'nin bazı maclarının video goruntulerini izleme fırsatı bulduğunu da kaydeden Gazzayev, "Anderlecht ve Inter maclarını izledim. Turkiye Ligi'ndeki son macını da bir uzmanımız Turkiye'ye giderek izledi. Fenerbahce'yi yeterince iyi bildiğimi soyleyebilirim. Bu takımda cok tecrubeli oyuncular forma giyiyor. Takım olarak cok guzel pozisyonları uretebiliyorlar. Guney Amerikalı futbolcuların ağırlıklı olarak forma giydiği Fenerbahce'de teknik direktorun de Brezilyalı olması bu takımın oyun tarzını cok etkiliyor. Ozellikle Inter macında Fenerbahce cok guzel bir oyun sergiledi ve İnter'i yenmeyi fazlasıyla hak etti. Yarın cok zor bir karşılaşma olacak" dedi. İHA muhabirinin "Fenerbahce macında kazanma şansınız ne kadar ve Fenerbahce'de en beğendiğiniz oyuncu kim?" sorusunu ise Gazzayev, "Şans konusunda konuşmak istemiyorum. Yarınki macta kesinlikle kazanmak icin mucadele vereceğimizi soylemek istiyorum. Roberto Carlos'u cok beğeniyorum. Oldukca tecrubeli bir oyuncu" şeklinde yanıtladı. Onceki gun Zenit'e yenilerek Rusya Ligi'ndeki şampiyonluk şanslarını yitirmelerinin Fenerbahce macı oncesi takımın moralini nasıl etkilediği sorusunu da yanıtlayan Gazzayev, "Zenit macı geride kaldı. Şu anda tek duşuncemiz Fenerbahce macı. Zenit yenilgisi yarın sahaya cıkacak oyuncularımızı hic etkilemeyecek" diye konuştu. Basın toplantısına katılan CSKA kaptanı Sergey İgnaşevic de, Zenit macını artık unuttuklarını belirterek yarın sahaya sadece kazanmak icin cıkacaklarını tekrarladı. Kaynak: İHA __________________