Teknik Direktorumuz Arthur Zico, Fenerbahce'nin başında olduğu yaklaşık 1.5 senelik surecteki en onemli taktik değişikliklere dun akşam Moskova'da imza attı. Şimdiye kadar maclarda oyuna gerekli mudahaleleri yapmamakla eleştirilen Brezilyalı hoca, CSKA Moskova karşısında riske girerek altın değeri taşıyan bir puanın gelmesinde buyuk rol oynadı. İlk devreyi onde bitiren sarı - lacivertli takım, 49. ve 53. dakikalarda ust uste yediği şok gollerle mağlup duruma duşerken, rakibin yorgunluk belirtileri gostermesini de fırsat bilen Zico, 72. dakikada Deniz'in yerine Colin Kazım'ı, savunmada inanılmaz hatalar yapan Edu'nun yerine de genc Yasin'i sahaya surdu. 'Girenler başarılı oldu' Bu iki taktik değişiklik Fenerbahce'nin hem savunmasını toparladı hem de hucum gucunu artırdı. Sarı - lacivertli takım, bu dakikadan sonra CSKA kalesinde ust uste golluk pozisyonlar yakalamaya başlarken, Zico, 77. dakikada sarı kartı bulunan Lugano'yu da dışarı aldı ve yerine Gokhan Gonul'e şans tanıdı. Gokhan'a defansın sağında gorev veren Zico, Onder'i gobeğe kaydırdı. Savunmada hatasız oynamaya başlayan ve rakip kaledeki baskısını daha da artıran Fenerbahce aradığı beraberlik golunu bularak, Zico'nun buyuk katkısıyla bir puanı adeta soktu, aldı. Brezilyalı hoca mactan sonra taktik değişikliklerle ilgili olarak, "Edu'yu sakatlandığı, Lugano'yu da sarı kartı olması yuzunden eksik kalmamak icin oyundan cıkardım. Yasin defansta gorevini eksiksiz yerine getirdi. Gokhan'a defansın sağına koyarak, Onder'i ortada kullandık. Sonradan girenler başarıyla oynadılar. Değişiklik kararlarım oyuncularıma guvendiğimi gosterir. Cunku ben onları her maca hazırlıyorum" yorumunu yaptı. Kaynak: Milliyet __________________