[IMG]http://img124.**************/img124/4646/newsmansetresimwqdeividfk0.jpg[/IMG]
Fenerbahce'nin PSV Eindhoven'la deplasmanda golsuz berabere kaldığı karşılaşmanın 65. dakikasında Zonneveld'le girdiği ikili mucadelede kırmızı kart gorerek PSV ile İstanbul'da oynanacak karşılaşma icin cezalı duruma duşen Deivid de Souza, "Hakem bizi cezalandırdı" dedi. Mactan sonra acıklama yapan Deivid, "Ben hicbir pozsiyonda art niyetli davranan bir futbolcu değilim. Pozisyonda top otadaydı ve artniyetsiz olarak topa girdim. Hakem boyle karar verdi ama bu pozisyonda hakemin bizi cezalandırdığını duşunuyorum. Ben kırmızı kart gorunce takım da eksik kaldı ve daha fazla mucadele etmek zorunda kaldılar. Onlara da teşekkur ediyorum" dedi. Orta sahada oynamının takıma katkısını artırdığını duşunduğunu belirten Deivid, "Ben orta sahada oynadığım zaman, yuzum kaleye donuk olduğundan daha rahat oynuyorum. Bu mevkiide takıma katkımın daha fazla olduğunu duşunuyorum. Umarım bu şekilde devam eder ve takıma katkım surer" dedi. Kezman'ın yokluğunda Semih'in oynamasını değerlendiren Deivid, "Karşılaşma icerisinde pek cok pozisyon yakaladık. Bu iyi mucadeleden dolayı oynayan butun arkadaşlarımı tebrik ederim. Kezman cok iyi bir oyuncu. Gol vuruşları iyi olan bir oyuncu ancak Semih de bunları yapabiliyor" dedi. Ligtvcomtr __________________
DEİVİD:"Hakem bizi cezalandırdı"
Fenerbahçe0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- DEİVİD:"Hakem bizi cezalandırdı"