[IMG]http://img81.**************/img81/9995/newsmansetresims0sevincfn6.jpg[/IMG]
Lig TV Genel Muduru Şansal Buyuka, Fenerbahce'nin dunku PSV beraberliğini değerlendirdi. Buyuka, Akşam Gazetesi'ndeki koşesinde Fenerbahce ile dun akşam gurur duyduğunu belirterken "Ben boyle bir Aurelio’yu bugune kadar gormedim... Yemin ediyorum gormedim..." dedi: MUHTEŞEM AURELIO Son yarım saati on kişi oynayan bir takımın, ustelik deplasmanda aldığı bir puandan sonra, o koca takımı bir kenara bırakıp, bir futbolcuyu one cıkarmanın ne kadar buyuk haksızlık olduğunu biliyorum. Ama izin verin, bu haksızlığı yapayım... İzin verin “Muhteşem Aurelio” diye başlık atayım... Ben boyle bir Aurelio’yu bugune kadar gormedim... Yemin ediyorum gormedim... Bir saniye olsun durmadan, bir dakika olsun dinlenmeden, rakibini adeta “Ağackakan” gibi gagalayan, dağıtan, parcalayan bir oyuncu vallahi-billahi gormedim... Helal olsun sana kardeşim, helal olsun... Tamam, ben haksızlık yaptım, bu başarının sahibi o koca takımdan once Aurelio’yu one cıkardım... Sırada şimdi Fenerbahce seyircisinin yaptığı haksızlık var... Deniz’e yaptığı haksızlık... PSV akşamının muthiş adamlarından biriydi Deniz... Rakip ceza alanına gitti, gol atmaya calıştı... Geldi kendi ceza alanına top cıkardı... Orta sahayı sanki santimetrelere boldu... O orta sahanın metrelerine değil, santimetrelerine kadar bastı... Neymiş efendim, cok top kaybediyormuş, pas hatası yapıyormuş... Topla bu kadar buluşursan, oyundan calmadan, elini beline koymadan, nefes almaya bile zaman bulamadan boyle “olumune” oynarsan tabi top kaybedersin... Fenerbahce seyircisine tavsiyem; bu Deniz’in değerini bilsinler... Bir cift sozum de Fatih Hoca’ya... Norvec macında Aurelio’nun yanına, herhalde bir başka adamı aramaz... Deniz onunde duruyor... Elbette Edu... Eindhoven akşamında kusursuz calan orkestranın şefiydi... Sıfır hatayla macı tamamladı... Elbette Gokhan Gonul... O ne guven... O ne cabukluk... O ne hucum zenginliği oyle... Ama bu futbolun bir de savunması var... Hucum anlayışının kusursuz adamı Gokhan Gonul, bu futbol zenginliğine bir de savunmayı katarsa tadından yenmez... Vederson... Roberto Carlos... Ozellikle Semih... Geceye renk katan, imza atan adamlardı... Alex oyuna doğru durust başlayamadan, belki de daha ısınamadan sakatlanıp cıktı... Ama kabul edelim ki kalan dakikalarda fazla da aranmadı... Deivid’de son CSKA macının Deivid’i değildi... Buna rağmen son yarım saatteki eksikliği ciddi bicimde hissedildi... İngiliz hakemin, nasıl olup da Deivid’e kırmızı kart cıkardığını anlayabilmiş değilim... Bir sonraki mac Kadıkoy cehenneminde gene PSV... Deivid yok, rakibi ile horoz dovuşu yaparken, bedavadan sarı kart gorup cezalı duruma duşen Lugano yok... Bu kadar ucuz bir kart olur mu? Boyle bir kart, koskoca Uruguay milli takımının kaptanına yakışır mı? Unutmadan soyleyeyim... PSV’nin bir pozisyon yakaladığını, onemli bir fırsatı kacırdığını goren, hatırlayan var mı? Yarım yamalak bir Koevermans kafası... Hepsi o... Oysa bu Fenerbahce’nin gecmiş yıllarda Avrupa sahalarındaki acemiliklerini biz cok gorduk... Kabul edelim ki, şimdi olgunlaşan, kalitesi duzelen, ne yaptığını bilen, en onemlisi kendine guvenen bir Fenerbahce var... Duşunsenize, Şampiyonlar Ligi grubunda yenilgisiz uc macı... Dileriz sonu da boyle gelir... Yenilmeden, uzulmeden... Fenerbahce ile dun akşam gurur duydum... Teşekkurler arkadaşlar... Ligtvcomtr __________________
Şansal Buyuka: "Fenerbahce ile gurur duyuyorum"
Fenerbahçe0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Fenerbahçe
- Şansal Buyuka: "Fenerbahce ile gurur duyuyorum"