Gokhan mest etti
Fenerbahçe0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Fenerbahçe
- Gokhan mest etti
-
14-10-2019, 01:04:41Kayıtlı ÜyeOnder Turacı'nın diş ağrısı, Gokhan Gonul ile Fenerbahce'ye yaradı! Sarı - lacivertlilerin sağ kanadında gorev yapan Onder'in, Konyaspor macı oncesinde diş sancısı yaşadı. Bunun uzerine Teknik Direktor Arthur Zico, Gokhan'ı sahaya surdu. Lig macında memnun kaldığı oyuncusundan, PSV karşısında da faydalanan Brezilyalı calıştırıcı, yaptığı tercihte yanılmadığını gordu. Sezon başında Genclerbirliği Oftaş'tan transfer edilen, otoritelerin ovgulerine rağmen Gokhan'a takımda cok az şans tanıyan Zico'nun bu kararı tek başına vermediği oğrenildi. Sarı - lacivertlilerin teknik patronunun kulağına yoneticilerin bu ismi fısıldadığı ve oynatması icin telkinde bulunduğu belirlendi. Oynamasının surpriz olmadığını belirten Gokhan Gonul, "Zico herkesin hazır olmasını istiyor. Takımda herkesin şansı var. Bana da bu macta sıra geldi. İyi değerlendirdiğimi duşunuyorum. Fenerbahce'nin kaderini değiştirmek istiyoruz. İnşallah İstanbul'da PSV'yi yenerek ilk 2 şansımızı cok daha fazla yukselteceğiz. Ben de bundan hareketle surekli kendimi hazır tutuyorum. Fenerbahce artık gruplardan cıkmalı. Bizim icin onemli olan o. Bunun icin calışıyoruz" dedi. Kaynak: Milliyet __________________