Fenerbahceli futbolcu Ali Bilgin, bu sezon aldıkları sonuclarla camialarını uzdukleri icin, kendilerinin de uzgun olduklarını soyledi. İstanbul Universitesi İktisat Kulubu tarafından organize edilen ''Endustriyel Futbol 2009'' konulu panele, Ali Bilgin ve takımın idari menajeri Volkan Ballı katıldı. Ali Bilgin, gecen yıl yaşadıkları guzel olayları bu yıla yansıtamadıklarını ifade ederek, ''Belki en kolayı, hataları hocada aramak olur. Biz, futbolcu olarak da burada ustumuze duşen gorevleri istediğimiz gibi yerine getiremedik. Camiamızı uzduğumuz icin cok uzulduk. Onumuzdeki iki macımızı en iyi şekilde bitirip, artık onumuze bakmak kaldı'' dedi. Aragones ile ilgili bir soruyu Ali Bilgin, ''Hoca bu sene geldi. İlk senesi. Ligi, oyuncularını, belki bir yerde Fenerbahce'yi, buyukluğunu tanımıyordu. Bu da zaman alıyor. İstenilen sonuclar olmadığında, negatif yansıyor. Bu sezon istediğimiz gibi gitmedi'' diye yanıtladı. Bilgin, ''Fenerbahce'de Brezilyalı-Turk gruplaşması var mı'' şeklindeki soruya ise şu yanıtı verdi: ''Bir takımda yabancılar olunca, aynı ulkeden gelen oyuncular dil ve kulturel acıdan birbirlerini daha yakın hissedebilir. Burada onemli olan, art niyet olmaması. Bizde art niyet yok. Arkadaşlık olarak iyi olduğumuzu duşunuyorum. Skorlar iyi olduğu zaman her şey iyi gozukur, olmadığı zaman altında bir şeyler aranır. Bizim de arkadaşlığımızda bir şeyler aranıyor, ama boyle bir şey yok.'' Fenerbahce gibi bir kulupte mac secmenin imkansız olduğunu dile getiren Ali Bilgin, ''Futbolcu sahaya cıktığı zaman, 90 dakika sonunda 3 puanı almak ister. Cok iyi ve cok kotu oynadığımız maclar oldu. Boyle olduğu icin bu durumdayız. İstikrarlı sonuclar alamadık. Gelecek sezon inşallah iyi futbol oynamak ve istikrarlı sonuclar almak istiyoruz'' şeklinde konuştu. Ali Bilgin, Antalyaspor'da sağ acık oynadığının hatırlatılması uzerine de şunları soyledi: ''Antalyaspor'da sağ acık oynuyordum. Burada da Zico zamanında sağ acıkta bir mac oynadım. Alex olmadığında onun yerinde oynuyordum. Son 7-8 macta sağ bekte gorev aldım. Alışmadığım pozisyondu, ama şu an alıştım. Son maclara baktığımda o kadar kotu olduğumu duşunmuyorum.'' İdari menajer Volkan Ballı ise medyadan yakınarak, ''Sivasspor ile Turkiye Kupası yarı finali oynadık ve finale kaldık. Hocamız izin verdi, 'Bu akşam cıkın, gezin' dedi. 5-6 futbolcu bir mekanda eğlendiler ve fotoğrafları medya tarafından cekildi, ancak haberi ertesi gun değil, biz Ankaragucu'ne yenildikten sonra cıktı. Bu hic etik değil'' dedi. 18.05.2009
Kaynak : AA