Kulubumuzun sosyal sorumluluk projesi cercevesinde, Amasya Fenerbahceliler Derneği ve Reutlingen Fenerbahceliler Derneği, Amasya'daki 300 oğrenciye kırtasiye ve giyim yardımında bulundu. Amasya Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda duzenlenen programda, Amasya genelinde İl Milli Eğitim Mudurluğu tarafından belirlenen 300 ilkoğretim oğrencisine, icerisinde giyim ve kırtasiye malzemesi bulunan hediye paketleri dağıtıldı. Programa Vali Vekili Hamdullah Suphi Ozgodek, Belediye Başkanı Cafer Ozdemir, Emniyet Muduru Mustafa Doğan Kılınc, Milli Eğitim Muduru Necati Akkurt, Kulubumuz Derneklerden Sorumlu Yonetim Kurulu Uyesi Ercan Karasu, eski futbolcularımızdan Turan Sofuoğlu, Dernekler Calışma Grubu Uyeleri Yaşar Nadir Atilla ve Murat Boyraz, Reutlingen Fenerbahceliler Derneği Başkanı Derya Turan, Amasya Fenerbahceliler Derneği Başkanı Huseyin Zobu, dernek uyeleri ve oğrenciler katıldılar. Torende konuşan Amasya Fenerbahceliler Derneği Başkanı Huseyin Zobu, gunumuzde futbol kuluplerinin sadece futbol takımlarının aldığı sonuclarla kendilerini belirterek, "Fenerbahce Spor Kulubu, yurticinde ve yurtdışındaki taraftar dernekleri vasıtasıyla bu anlayışın dışına cıkmış ve son 2 yıldır eğitime katkı sağlamak amacıyla sosyal projeler geliştirmiştir" diye konuştu. Bu tip kampanyaların Başkan Aziz Yıldırım ve Fenerbahce Spor Kulubu'nun cocuklara ve eğitime ne kadar onem verdiğinin gostergesi olduğunu belirten Reutlingen Fenerbahceliler Derneği Başkanı Derya Turan ise, "Fenerbahce Spor Kulubu'nun sadece spor alanında değil, sosyal sorumluluk anlayışı icerisinde de cok buyuk bir kulup. 'Bir oğrenci de sen giydir' kampanyası bunun en guzel orneğidir" dedi. Boyle bir anlaşın diğer sivil toplum kuruluşlarına da ornek olması gerektiğini belirten Milli Eğitim Muduru Necati Akkurt, "Gerek resmi kuruluşlar, gerekse sivil toplum kuruluşlarımızın eğitim kurumlarımıza yapacağı katkı hepimiz icin cok onemli. Cunku toplumun merkezinde okullar var. Amasya Fenerbahceliler Derneği ve Reutlingen Fenerbahceliler Derneği'nin işbirliği ile boyle guzel bir sosyal sorumluluk projesi hayata gecti" şeklinde konuştu. Yoneticimiz Ercan Karasu, da Aziz Yıldırım'ın kimsenin hayal edemediği bir Fenerbahce'yi oluşturduğunu soyleyerek, "Başkanımız Aziz Yıldırım Fenerbahce camiasının onune cok onemli bir hedef koydu. Bu hedef Fenerbahce Spor Kulubu'nu dunya kulubu yapmaktı. Biz Fenerbahceliler olarak hepimiz el ele verdik ve bu yolda yurumeye karar verdik. Bu yolda tabi ki zorluklar yaşayacağız, ama bunların hicbirisi bizi hedefimizden geri dondurmeyecek. Bence dunya kulubu olmanın en onemli gostergelerinden birisi de sadece bir spor kulubu değil, aynı zamanda bir sosyal kulup olmaktan gecer" diye konuştu. Vali Vekili Hamdullah Suphi Ozgodek ise, "Sosyal dayanışma sadece devlete ait bir odev değildir. Gercek anlamda sosyal yardımlaşma kamu ve butun sivil kurumların işin icinde yer almasıyla gercek bir anlama sahip olabilecektir. Bu nedenle Fenerbahce yonetiminin burada gercekleştirdiği bu faaliyetin diğer sivil toplum teşkilatlarına ornek olmasını diliyorum" dedi. Ote yandan torenden sonra, Vali Vekili Hamdullah Suphi Ozgodek, Belediye Başkanı Cafer Ozdemir ve Yoneticimiz Ercan Karasu, tadilatı yapılan Amasya Fenerbahceliler Derneği'nin acılışını yaptı. Resmi Site __________________