"Reddedemeyeceğim bir teklif"
Fenerbahçe0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- "Reddedemeyeceğim bir teklif"
-
14-10-2019, 00:57:11Kayıtlı ÜyeAlman 1. Lig takımlarından 1. FC Koln'den ayrılan Christoph Daum, ''Avrupa'nın en buyuk kuluplerinden birinden'' reddedemeyeceği bir teklif aldığını ifade etti. Alman 1. Lig takımlarından 1. FC Koln'den ayrılan Christoph Daum, ''Avrupa'nın en buyuk kuluplerinden birinden'' reddedemeyeceği bir teklif aldığını ve bu kuluple anlaşma imzaladığını bildirdi. Daum, avukatları vasıtasıyla yaptığı bir yazılı acıklamada, ''Avrupa'nın en buyuk kuluplerinden birinden cumartesi gunu sportif ve maddi acıdan cok iyi bir teklif aldım. Avukatlarım hafta sonunda uzun vadeli bir sozleşme hazırladı, ben de bunu dun imzaladım'' şeklinde ifadeye yer verdi. Adının şimdilik acıklanmasını istemeyen kulup ile her zaman istediği gibi uluslararası alanda maclara katılma imkanı bulacağını ifade eden Daum, kendisine soz konusu kulupte verilecek imkanlarla gelecek yıllarda Şampiyonlar Ligi'nde Kararının 1. FC Koln'e karşı alınmış bir karar olmadığını, sadece teklifin kendisini cok fazlasıyla cezbettiğini belirten Daum, daha once de yaptığı acıklamalarda soylediği gibi Koln'u duşme hattından cıkartarak ligin ortalarına getirdiğini ve gelecek icin de boylece iyi bir temel yarattığını ifade etti. Koln kulubune, taraftarlara teşekkur eden ve Koln'e gelecek icin de başarılar dileyen Daum, ''Kalbimin bir kısmı her zaman burada kalacak'' şeklinde ifadeye yer verdi. Kaynak: Anadolu Ajansı HADİ HAYIRLISI NE DİYELİM. . . __________________