Turkİye lİgİ Şampİyonlar lİgİ turkİye kupasi ve daum ???
Fenerbahçe0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Turkİye lİgİ Şampİyonlar lİgİ turkİye kupasi ve daum ???
-
14-10-2019, 00:56:18Kayıtlı ÜyeOncelİkle herkeze slmlar Şİmdİ arkadaŞlar bİ fenerlİ olarak artik İstan etmeye baŞladim futbolda sUreklİ darbeler aliyoruz yanliŞ transferler yanliŞ futbolcular ben artik bİ anlam veremİyorum... R.carlos sen Şampİyonlar lİgİnde devlerle mUcadele edİcem dİyosun pİlİ bİtİk doymuŞ adamlari takima dolduruyosun azİz baŞkan artik yeter bİz tesİs İŞİ bİtmİŞ futbolcu İstemİyoruz... 27 senedİr bİ kupayi alamiyoruz herkez bİzle dalga gecİyor hakkiniz yok buna gelelİm takimin 2009-2010 senoryasina İlk hata daum gereksİz yerlere gereksİz futbolcular boŞa gİden paralar yİne kazanilamiyicak bİ tUrkİye kupasi uefa allaha emanet yorum bİle yok Şİmdİ bunu okuyanlar bana kizicak sİtem edİcek ama kusura bakmayin bOle olucak futbol takimini birakinca futboldan anliyanlar kursunlar İŞ baŞka spor baŞka bunuda bİ not alin lUtfen 02.06.2009 bu dedİklerİm hepsİ bİrer bİrer cikciak Şİmdİ İster kizin İster İstedİklerİnİ sOyleyİn ama tarİhİ atim 2009-2010 sezon bİtİmİnde bu yaziyi lUtfen okuyun __________________