Eski Fenerli Anelka, SABAH'a konuştu: "Aragones siyahi oyunculardan hic hoşlanmıyor. Aziz Yıldırım, Abramovich'ten daha etkili ve daha karizmatik. Maddi gucleri de eşit." Fransa milli macı oncesi biraraya geldiğimiz Nicolas Anelka onemli acıklamalar yaptı: CHELSEA'DE yoğun bir sezon gecirdiğim icin F.Bahce'yi sadece uzaktan takip edebildim. Bu sezon kotu gecirdiklerini biliyorum ama buyuk kulup olduğu icin cabuk toparlanır. İSPANYA' DAN tanıdığım Aragones'i hic sevmem. Futbolculara cok hakaret eder. Ozellikle siyahi oyunculardan hic hoşlanmaz ve hep onlarla ilgili problem cıkarır. Fenerbahce'deki en buyuk sıkıntısı insani ilişkilerdeki zayıflığı olmuştur diye duşunuyorum. FENERBAHCE Daum'u, Daum da Fener bahce'yi cok sever. Mutlaka yeniden secilmesi duşunulerek alınmış bir karardır. Umarım başarılı olur. ABRAMOVİCH de Aziz Yıldırım da cok kuvvetli başkanlar. Aziz Yıldırım'ın daha karizmatik olduğunu soyleyebilirim ama parasal gucleri eşit gibi. Aralarındaki en buyuk fark, etkileri. Abramovich de kampa, takımın yanına cok geliyor ama hayat devam ediyor. Aziz Yıldırım kampa geldiğinde ise ortada bir korku havası oluyordu. FENERBAHCE'DEN en cok Onder ile hala konuşuyorum. Turk Milli Takımı'nda oynamayı cok istiyordu. Ona bir yol acılmasına cok sevindim. ZİCO'NUN takımla cok iyi ilişkiler kurduğunu duydum. Gelecekte dunyanın en iyi hocalarından biri olacağı duşuncesindeyim. Ayrıldıktan sonra da takımdaki oyuncularla ilişkilerinin iyi olduğunu duydum. Kendisini geliştiren bir hoca. Gozlemim; Fenerbahce'de kalsaydı başarısının surekli olacağıydı. ANELKA'DAN İNCİLER TUNCAY'I takip ediyorum. Chelsea de dahil İngiltere'de her yerde oynayacak kadar iyi bir yıldız. Bana sorulduğunda onun icin her zaman en iyi referansları vermeye calışıyorum. F.BAHCE'DE PSV'yi 3-0 ve G.Saray'ı 4-0 yendiğimiz maclardaki ortamı unutamam. En onemli iki anım bu. CHELSEA'DE kalacağım. Buradaki hedefim daha fazla gol atabilmek. KEZMAN ve Guiza'nın F.Bahce'de cok eleştirildiğini duydum. Beni de eleştirenler vardı. Ama F.Bahce gibi buyuk bir kulupte golcu olarak oynamak cok zor. Herkes surekli gol bekliyor. Bu da baskı yaratıyor. Taraftarın daha sabırlı olması gerekir. VİEİRA bana Fenerbahce'den teklif almadığını soyledi ve "1 yıl daha kulubumle sozleşmem var. Herhangi bir teklif gelirse de oturur konuşurum" ifadesini kullandı. Sabah __________________