Fenerbahce'nin yeni hocası Christoph Daum, kaleci transferini şart koştu.05/06/09 10:43Daum, Zurih’te gercekleşen zirvede Başkan Aziz Yıldırım’a, Volkan’ı birinci kaleci olarak duşunmediğini belirterek kafasındaki ismi soyledi: Werder Bremen’den Tim Wiese. Teknik direktorluğe Christoph Daum’un getirilmesinin ardından Fenerbahce’de surpriz gelişmeler yaşanıyor. Haberturk Gazetesi'nin haberine gore; Zurih’te, Başkan Aziz Yıldırım, yoneticiler Ali Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve Murat Ozaydınlı ile bir araya gelen Alman calıştırıcı duşuncelerini acıkca ortaya koydu, Bunların başında da yeni sezonda Fenerbahce’nin kalesini koruyacak isim geliyordu. Sarı-lacivertli takımı calıştırdığı donemde de bir turlu kaleci Volkan Demirel’i benimsemeyen Daum, bu konuda net tavrını ortaya koydu. Volkan’ı birinci kaleci olarak duşunmediğini belirten tecrubeli calıştırıcının, “Volkan'ı birinci kaleci olarak duşunmuyorum. İkinci kaleci olarak takımda kalabilir. Benim tercihim başkasından yana. Werder Bremen’in file bekcisi Tim Wiese’yi transfer etmenizi istiyorum. Ben kendisini gelmesi icin ikna ederim. Siz kulubuyle ilgilenin” dediği oğrenildi KAYNAK isteyen arkadaslar BURAYA tıklasın __________________