''50 milyon dolar verseler F.Bahce'ye gitmem"
Fenerbahçe0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- ''50 milyon dolar verseler F.Bahce'ye gitmem"
-
14-10-2019, 00:54:45Kayıtlı ÜyeBeşiktaş Kulubu'nun dun anlaşmaya vardığı Mehmet Topuz transferi, bugun Fenerbahce Kulubu'nun Kayserispor ile anlaşması sonucu cıkmaza girmişti. Oğle saatlerinde yaşanan bu gelişmenin ardından hem Kayserispor, hem Fenerbahce ve hemde Beşiktaş Kulubu'nden ceşitli acıklamalar gelmiş ve transfer tam anlamıyla noktalanamamıştı. Bu akşam Beşiktaş Başkanı Demiroren ile konuşan Mehmet Topuz'un, Fenerbahce'de oynamak istemediğini soylediği oğrenildi. Topuz'un yapılan bu konuşmada Demiroren'e, "Ben Fenerbahce'de oynamak istemiyorum. Kulubum ile anlaşmaları beni cok ilgilendirmiyor. 50 milyon Dolar da verseler Fenerbahce'de oynamam" dediği oğrenildi. Uskudar Beşiktaşlılar Derneği'nin bu gece duzenlediği şampiyonluk kutlamalarının son bolumunde, salonda yer alan ekrandan Mehmet Topuz'un Beşiktaş formalı fotoğrafı yayınlandı. Mehmet Topuz'un Beşiktaş formasını tuttuğu fotoğrafın ardından salonda buyuk bir coşku yaşandı ve taraftarlar, tezahuratlar eşliğinde transferi kutladılar. MYNET.com __________________