Hukukcular Mehmet Topuz Transferi İcin Ne SOyluyor?
Fenerbahçe0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Hukukcular Mehmet Topuz Transferi İcin Ne SOyluyor?
-
14-10-2019, 00:54:39Kayıtlı ÜyeFenerbahce, Beşiktaş ve Kayserispor’un arasında Mehmet Topuz transferi icin yaşanan transfer yılan hikayesine dondu. Mehmet Topuz, “Ben Beşiktaş’ta oynamak istiyorum” derken Kayserispor, “Bonservisi Fenerbahce’ye sattık” diyor. Fenerbahce ise “Mehmet Topuz Fenerbahce’de” şeklinde acıklama yapıyor. Peki ama bu transfer nasıl sonuclanacak? MARATON.COM.TR bu konudaki cok deneyimli hukukculara ulaştı ve goruş aldı. İşte bu transferin gelecek gunlerde izleyeceği seyir: KULUP İKNA OLMADAN TRANSFER GERCEKLEŞMEZ Bir transferin gercekleşmesi icin hem kulubun hem futbolcunun rızasının olması gerekir. Dolayısıyla Mehmet Topuz “ben şu takıma gitmek istiyorum” diyerek kulubu ikna olmadan bir transfer gercekleştiremez. Ancak aynı şekilde satılan bir mal olmadığı icin herhangi bir kulup herhangi bir futbolcuyu “ben senin bonservisini falanca kulube verdim, gitmek zorundasın” şeklinde zorlayamaz. FENERBAHCE, TOPUZ’U İKNA EDEMEZSE TRANSFER OLMAZ Dolayısıyla eğer Beşiktaş, Kayserispor’la anlaşamazsa ya da Fenerbahce Mehmet Topuz’u ikna edemezse Mehmet Topuz kulubune doner ve orada futbol yaşantısına devam eder. Mehmet Topuz, Beşiktaş’la yaptığı on anlaşmada muhtemelen “Siz kulubumle anlaşırsanız ben Beşiktaş’ta oynamayı kabul ediyorum” dediği icin bu anlaşma gecersiz sayılır. YA MEHMET TOPUZ YA DA KAYSERİSPOR İKNA OLACAK Aynı şekilde Kayserispor’un bonservisi Fenerbahce’ye vermesi de “Fenerbahce’nin futbolcuyla anlaşma şartına” bağlıdır. Gorunen o ki Mehmet Topuz ya kulubunde kalacak, ya Beşiktaş Kayserispor’u ikna ederse Beşiktaş’a gidecek ya da Fenerbahce kendisini ikna ederse Fenerbahce’ye gidecek. Kaynak:Maraton.com.tr __________________