resmi siteden duyuruyorsan o oyuncuyu alacaksın.alamazsan rezil rusva olacaksın .Bu taraftar işte bunu hak etmiyor.Adam dun acıklama yaptı başkan bunu bile bile niye alıyor ki? Benzeri bi olayda chelsea arsenalden ashley cole u aldığı zamanlarda bu tarz bişiler olmuştu sanırım chelsea nin 3 puanı silinmişti fifa kararı ile. Beşiktaş kluple anlaşmadan bunu yaptığı icin zaten tehlikede ancak kayserisporun şikayet edeceğini sanmıyorum.5 milyon euro yu alıp yoluna bakar adamlar uğraşmazlar beşiktaş ile beşiktaşın yaptığı etik değil ama bizi rezil ettiler sonucta.Başkanının konuşmasını kınıyorum genede ama bizim başkan 1 hafta icinde sercan ve ozeri alırsa bu rezilliği unutturur yoksa rezillik transfere damga vurur.Hala resmi sitede duruyor o yazı.Neyine guveniyorsun adam forma giymiş resim cektirmiş .Saf maf bjk liyim dediyse kanı bozuk değil bence tam tersi adam harbi bjkliymiş.Bu saatten sonra bize de ben doğuştan fenerliyim fenerden başkasında oynamam diyen yerli futbolcu gerekir sahada yuruyen adamları istemiyorum.Şu dakkadan sonra topuzun fenere gelmesi mumkun değil bence eğer gelirse zaten rezil olan taraf değişir ama şansa vurursak %99 bjk %1 fenerbahce bu transferden mutlu sonla ayırılır.Yapılması gereken kayserisporun fifaya gitmesidir.Fenerbahce de izleyici kalmalıdır karara bağlanana kadar eğer boyle bir durum olursa m.topuz o formayla 1 yıl halı sahada oynar sonra ligde oynar bjk ye ciddi yaptırımlar uygulanır.Gene de mutlu sona bjk ulaşır bizde transfere başlamadan rezil rusva olmuş oluruz. şu takıma alınması gereken tek oyuncu m.topuz değil sercanı al ozeri al 3 tanede kaliteli(ama harbiden kaliteli) yabancı al işte o zaman 3 yıl şampiyon oluruz de.Uefada gruplara kalmadan elenirsek kimse ağlamasın cok değil 45 gun sonra maca cıkacağız sen uefada grupları keklik olarak gorursen keklik kafana pisledimi onu temizleyemezsin. 3 yıl kupa kaldırmak yerine rakiplerin sana kaldırdığı elleri kolları izlersin.Biz bu sene resmen bir hezimet yaşadık tamam her takımın başına gelebilir ama hatalara dur denmezse boyle amatorce hareket edilirse kaldıramam.Her zaman en iyi yonetildiğini soylediğim Fenerbahcemi 2 kelimeyi zor bir araya getiren insanların rezil etmesini hic kaldıramam. Yarın bu olay cozuldu cozuldu cozulmezse başımız ağrır .Millet rijkaardı getirdi biz kovduğumu adamı geri getirdik.Alex gondertmedimi daumu.O zaman onu da gondereceksin ki aynı şeyleri yaşamayacaksın. Ali Koc ve diğer yoneticiler biraz ağırlık koymalı ve aziz başkanın tekelinden kurtarmalıdır transferi.Olmaz boyle bişi arkadaş ya ... Kıskanmak istemiyorum rakipleri.Her zaman gurur duyduğum takımıma bunu yapmaya kimsenin hakkı YOK. Şimdi size soruyorum. Sizce bu olaydan sonra rezil mi olacağız vezir mi ? __________________