Bunların tamamı Kayserisporun resmi internet sitesinden alıntıdır ve bu konuda en haklı tarafın FENERBAHCE SPOR KULUBU olduğunun kanıtıdır...Başlıyoruz Topuz’ un Transferindeki gercekler Fenerbahce bu transfer icin iki yıldır caba harcıyordu. İki yıl onceki transfer sezonunda Fenerbahce Kayserispor Kulubune başvurdu ve goruşmek istedi. Recep Mamur, bu ortamda goruşmenin uygun olmayacağını, cunku Topuz’ u satmayacaklarını soyledi. Sohbetimizin bir yerinde Başkan Recep Mamur, “İstersem 10 milyon Euro’ yu 10 dakikada bulurum, para muhim değil” dedikten sonra onemli olanın futbolcunun burada oynamak istemesi ve prensipler olduğunu soyledi. Gunumuze geldiğimizde… Fenerbahce ve Kayserispor etik prensipler ve Federasyon Kuralları doğrultusunda iki haftadır yoğun bir şekilde bu konuda etik ve olağan goruşmelerde bulunuyordu. Bu sırada BJK Kayserispor Kulubunu muhatap almayıp goruşmelerini Topuz’ un menajerleri ile yapmaya devam etti ve sonunda Topuz meşhur acıklamasını yaptı. Buradaki olaylar BJK’ nin ne kadar kotu yonetildiğini gosteren olaylar. BJK’ nin buradaki en buyuk hatası ise karşısındaki kulubun Denizlispor değil Kayserispor olduğunu unutmasıdır. Topuz’ un “BJK’ liyim” beyanları… Topuz‚ doğuştan Kayserispor´ ludur. Bunu tum roportajlarında belirtmiştir. Sportif´ e verdiği beyanat: "HAYALİNE KAVUŞMUŞ BİRİSİ OLARAK COCUKKEN HANGİ TAKIMI TUTARDIN ? İnanın ben cocukken de şimdi de Kayserisporluyum. Benim ağabeyim taraftarlar derneğinin uyesiydi ve Kayserispor maclarını asla kacırmazdı. Bende yalvar-yakar onun yanında maclara girer ve avazım cıktığı kadar bağırırdım. Susmak bilmezdim. 90 dakika bittiğinde bende ses soluk kalmazdı. Kayserispor diye bağırır dururdum. O zamanlardan bana sorarlardı hangi takımlısın diye de ben Kayserispor derdim. Şimdi de aynısını diyorum. Yarın obur gun bir başka kulube gitsem yine diyeceğim takımın adı Kayserispor olacak..." Link: http://issuu.com/ayhan1967/docs/sportif01 Topuz´ un televizyonlara yaptığı "Beşiktaş´ lıyım" acıklaması sırasında yanında BJK´ li Yoneticiler ve menejerleri var. Televizyona yaptığı tum acıklamalar kelime kelime aynı. Farklı bir soru sorulduğunda duraksıyor ve arkadan sesler geliyor‚ ne soyleyeceği ona anlatılıyor. BJK sınıfta kaldı: Burada BJK´ nin etik dışı hareketlerinin nedeni bonservisi duşurme cabası. Zaten Topuz cahil bir yetenek. Ancak unuttukları BJK´ nin karşısında Denizli yok. Olay sonrası Kayserispor Başkanı ile Fenerbahce Başkanı arasında gecen goruşmeler sonrası Kayserispor Kulubunun acıklamaları geliyor. Acıklamanın anlamı net: Kayserispor Topuz’ u satarsa sadece Fenerbahce Kulubune satar. Kayserispor’ u muhatap almayan bir zihniyet cokmeye mahkumdur. Burada Kayserispor ile goruşmeleri surdurerek doğru iş yapan Fenerbahce gibi Kaysersipor da aynı cizgide duracak ve sozunu tutacaktır. Kesinlikle fiyat artırmak gibi bir niyeti yoktur. Sonucta Topuz Fenerbahce´ nin oyuncusu olmuştur. Recep Mamur yada Aziz Yıldırım ile inatlaşmak hic bir futbolcunun yada kulubun harcı değildir. Yapılan etik dışı hareketler karşılığını bulmuştur. Benim tanıdığım Recep Mamur bu konuda sozunu tutar yada Topuz’ u bir yıl boyunca PAF takımının antrenmanlarında seyreder. Topuz’ a kızmamak lazım. Topuz burada kotu niyetinden cok cahillik etmiştir. Kendisi adına hesaplar yapan şahsiyetlerin hatalarına kurban olmuştur. Futbolculuk hayatının bu ilk gunlerindeki ders ona hep onderlik edecektir. Topuz Fenerbahce’ de oynar. Fenerbahce’ nin ihtiyacı olan oyuncu tam olarak Topuz’ dur. Hırsı ve istikrarlılığı ile aranan bir oyuncudur. Fenerbahce iki yıldır o mevkie hicbir oyuncu bulamamıştır. Tumer ve hatta Emre’ yi bile bağrına basan Fenerbahce Taraftarı Topuz’ u mutlaka benimseyecek ve sevecektir. İşin en acı yanı ise Mehmet Topuz ileride Kayserisporlu Mehmet Topuz olarak değil, Fenerbahceli Mehmet Topuz olarak hatırlanacaktır. Bonservis ne kadar? Arkadaşlar bonservisin 5 milyon + Emreciksin olduğu acıklandı ya; inanmayın. Goruşmeler tamamlanmadan once Fenerbahce’ nin 8 milyon euro teklifi masadaydı ve Kaysersipor bunu kabul etmiyordu. Artık gerisini siz duşunun… Topuz’ un Paf Takımındaki antrenmanlarda curumesi ihtimalini duşunmek istemiyorum. Bu acıdan Kaptanımızın Fenerbahce’ ye transferi tum taraflara hayırlı olsun. Hayırlı olsun... linki vermem yasak mı bilmiyorum ama veriyorum oradaki video da mehmet topuza arkadan birşeyler soylendiği apacık... http://www.kayserispor.org/topuzun-t...ar-erbasi.html BEŞİKTAŞ kulubu size sesleniyorum Kayserispor kulubunu hice sayarak futbolcu ayartmak hangi kitapta yazar ? __________________