Neven Spahija: “Keşke Mirsad sakatlanmasaydı”
Fenerbahçe0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Neven Spahija: “Keşke Mirsad sakatlanmasaydı”
-
14-10-2019, 00:53:20Kayıtlı ÜyeSpor Toto Turkiye Kupası finalinde Beşiktaş Cola Turka’yı 81-72 mağlup ederek kupaya uzanan Fenerbahce Ulker Basketbol Takımımızın Baş Antrenoru Neven Spahija, Mirsad Turkcan’ın sakatlanmasından dolayı kupayı kazandıklarına sevinemediklerini soyledi. Bugun, tum turnuvada olduğu gibi yine rakiplerinden ustun bir oyun sergilediklerini belirten Neven Spahija, "Rakibimizi tebrik ediyorum. İki takımın da gostermiş olduğu mucadele macı seyretmesi keyifli bir hale getirdi. Macın başında cok fazla uc sayılık atış kacırdık fakat bunun daha kotusu serbest atış cizgisindeki yuzdemizdi. Fenerbahce Ulker gibi bir takım icin bu kabul edilebilir bir şey değildi fakat ikinci yarıda Emir Preldzic’in ekstra bulduğu sayılarla yıldızlaşması yardımımıza yetişti. Bu sefer de Mirsad Turkcan’ın sakatlanmasıyla moralimiz bozuldu. Macın sonunda Spor Toto Turkiye Kupası’nı kazanmış olmamıza gercekten sevinemiyoruz. Keşke Mirsad sakatlanmasaydı. Mactan sonra soyunma odasına girerek kendisini ziyaret ettim, iyi gorunmuyordu" dedi. Mirsad Turkcan hakkında sağlıklı bilgiler alabilmek icin tum kontrollerin tamamlanmasını beklediklerini soyleyen Spahija, "Kesin olarak, Pazartesi veya Salı gunu sezonu tamamen kapatmış olup olmayacağını anlayabileceğiz. Fakat şu anda sezonun kalan bolumunde ne yapacağımız hakkında birşey soylemek istemiyorum. Cunku Mirsad’ın sağlığı bizim icin her şeyden onemli" ifadelerini kullandı. Ayrıca Turkiye Basketbol Federasyonu’nu da kutladığını sozlerine ekleyen Neven Spahija, "Spor Toto Turkiye Kupası 8’li finalleri gercekten cok guzel gecti. Bu organizasyonu bu kadar guzel bir şekilde duzenleyen Turkiye Basketbol Federasyonu’nu kutlarım. Bundan onceki kupa organizasyonlarının nasıl gectiğini bilmiyorum ama diğer ulkelerde de calışıp orada da kupalar kazandım, gercekten onlara kıyasla cok iyi bir turnuvaydı" şeklinde konuştu. Resmi Site __________________