Fenerbahceliler Tahliye Edildi
Fenerbahçe0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Fenerbahceliler Tahliye Edildi
-
14-10-2019, 00:43:34Kayıtlı ÜyeOlaylı Fenerbahce - Galatasaray derbisi sonrası cıkan olaylar nedeniyle tutuklu bulunan iki sanık Hasan Cem Cicek ve Bilal Yakışan tahliye edildi. Davada tutuklu sanık kalmadı. Fenerbahce Şukru Saracoğlu Stadyumu’nda Fenerbahce ile Galatasaray arasında oynanan Spor Toto Super Final macından sonra taraftarların cıkardığı olaylar nedeniyle acılan davanın ilk duruşması bugun Kadıkoy 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde goruldu. Davaya 2'si tutuklu 10 sanık da katıldı. Gorulen dava sonunda tutuklu olan 2 sanık da serbest bırakılınca davada tutuklu kalmadı. F.BAHCELİ YONETİCİLER DE GELDİ Dava oncesi Kadıkoy Adliyesi onunde bir grup Fenerbahce taraftarı "Adalet?" yazılı pankart acarak slogan attı. Tutuklu sanıkların cezaevi aracıyla adliyeye gelişi sırasında taraftarlar alkışlar ve sloganlar atmaya devam etti. Duruşmayı izlemek uzere Fenerbahce yoneticilerinden Şekip Mosturoğlu, Yasemin Mercil, Deniz Tolga Aytore ve Yalcın Haker de adliyeye geldi. BİRİ GALATASARAYLI BİRİ DE BEŞİKTAŞLI Sanıklardan Bilal Yakışan, savunmasında şunları soyledi: "Ben yeğenimle beraber icki iciyordum. Mactan sonra olaylar cıktı. Polis yeğenimi dovdu, ben de 'yapmayın' diyerek araya girince beni de dovmeye başladılar. Ben Beşiktaş taraftarıyım. Alkolluydum ama hicbir olaya karışmadım." Bir diğer sanık Hasan Cem Cicek ise verdiği ifade de Galatasaray taraftarı olduğunu soyledi. TEŞHİS EDECEK KİMSE KALMADI Olayların yaşandığı yerde sanıkları teşhis eden benzin istasyonunun muduru Selcuk Narin, gecen bu 2 aylık surece zarfında hayatını kaybetmiş. O nedenle de başka gorgu tanığı kalmadı. Kaynak __________________