Teknik direktor Aykut Kocaman Avusturya kampının cok faydalı gectiğini soyledi. Sezon başlamadan "Alex'siz oynamaya alışmalıyız. Ona bu sezon daha az forma vereceğim" diyerek tepkileri ceken Kocaman kamp suresinde sambacının calışma azmi ve profesyonelliği ile adeta buyulendi. ONEMLİ OLAN F.BAHCE'DİR Kocaman kampı değerlendirirken, "Bu Alex'i ben bile kesemem. Boyle oynadığı surece ilk 11'de yeri garanti" diye konuşuyor. Alex'in disiplini, iş ahlakı ve tecrubesiyle Fenerbahce'ye cok şeyler kattığını belirten tecrubeli hoca, "Benim icin F.Bahce onemli. Futbolcular icin de bunu sağlamaya calışıyorum" dedi. HAK EDEN FORMA GİYECEKTİR "Takıma faydalı olacak kim olursa olsun oynatırım. İsminin ya da şohretinin ne olduğu beni ilgilendirmiyor. Hak ederse 35 yaşındaki Alex 90 dakika oynar, 20-25 yaşındaki oyuncular da bekler" diyerek calışana forma vereceğini belirten Kocaman takımda birkac "Joker" oluşturmaya calıştığını da ekledi. KEYİFLE İZLENECEK TAKIM Joker oyuncuların teknik adamın hareket alanını genişlettiğini belirten Kocaman şunları soyledi: "Futbolcuları kampta farklı mevkilerde oynattım. Bunları gormeliyim. Kadromuz şekilleniyor. İlk 11 icin surpriz isimler sivrildi. Keyifle izlenecek bir takım geliyor." Kaynak __________________