Nicolas Handerson kimdir? Kendinizden bahsedermisiniz ? Elbette, Nicolas Handerson Mert Meric Yazar adlı 12'sinden yaş almış bir cocuktur.Şuan 6.sınıfta ve koyu Fenerbahce'li bir kişiliğe sahiptir. Nickiniz neden Nicolas Handerson ? Benim icin fazla birşey ifade etmiyor ama Fenerbahceli olmaya yakışan bir nick. Forumtr ile nasıl tanıştınız ? Kuzenim emreeymen nickli kullanıcı sayesinde tanıştım. Forumtr'de en cok vakit gecirdiğin bolumler nereler ? Fenerbahce Garip Olayalar Forum Hakkında Forumda yaşadığın bir anınız var mı? Anlatmak istermisiniz ? Bir tane kedi anım var.Annemin ders calıştığı araba kapının onunde 1 saat durdu. O kedide Egzos borusunun davlumbazına girmiş(ama rahat bir yerde) Ta Kadıkoy'e gittik arabayı kaldırdılar ve cıktı kedi eve getirdik. T.D Aykut Kocaman hakkındaki duşunceleriniz neler ? Cok iyi bir Teknik Direktor bence.Cok iyi transfer yapıp takımı cok iyi yonetiyor. Sizce Fenerbahce'mizin en başarılı oyuncuları kimler ? Alex De Souza Miroslav Stoch Volkan Demirel Son transferlerimiz hakkında ne duşunuyorsunuz ? Cok iyi futbolcular,takımımıza buyk katkı yaparlar. Yeni Formalarımızı beğendiniz mi ? Evet,bence cok guzeller Dirk Kuyt Sizce Başarılı olacak mı ?? Tabikide olacaktır.Yaşlı olmasına rağmen yorulmak bilmeyen bir genc oyuncu gibi Frmtr'deki, ozellikle de Fenerbahce bolumundeki ortamı nasıl buluyorsunuz ? Cok iyi buluyorum.En sevdiğim bolum Fenerbahce bolumunde yapılan kahin anketleri hakkında neler duşunuyorsunuz ? Guzel anketler bazılarına katıldım. Hayatınızda hic unutamadığınız Fenerbahce macı hangisi ? 6-0 lık Fb-Gs Macı Size gore Fenerbahcelilik nedir ? Fenerbahceli olmak gol yiyince ağlamak Efsane Cubuklu Forma'yı gorunce gozunun dolmasıdır. Benzetildiğiniz biri var mı ? Arkadaşlarım hep bana Stoch'der Uzaktan onun gibi vuruyorum. Ne tarz muzikler dinlersiniz ? Rock Forumtr'deki hedefin nedir ? İlk once Asistan Sonra Moderator oyle gidiyor ve herkese gerektiği anda yardımcı olmak. KELİME OYUNU ; AŞK: Hayartının en guzel şeylerinden birşey AİLE:Hayatının anlamı FORUM TR:En eğlendiğim ve vakit gecirdim dev forum FNERBAHCE:Hayatımın 2.anlamı ForumTR Fenerbahce bolumundeki modlar hakkındaki duşunceleriniz nelerdir? SmDcN:Kendisini koyu fenerli olarak bilirim ve başkalarıyla iletişimi iyidir BLacksH3ytn:Kendisini hic aktif olarak gormedim.Onun hakkında fazla bir bilgi edinemedim. Yunus :Kendisini Amerika'da olduğunu biliyorum mezun olduğu icinde tebrik ediyorum ve burda mod olarak en cok onu tanıdım Fawer: En koyu fenerli diyince zbam.! aklıma geliyor o tam bir koyu fenerli bana gore мєтєнαn:Muhendislik işiyle uğraştığını biliyorum.İnşallah muhendislik başarısını devam ettirir MustyPerFecTT :Kendisini kac gundur forumda goremiyorum ama kendisi bildiğim kadarıyla Koyu fenerbahce'li bir asistan Theralion :O sanırım (profilindeki resimlerden anlaşılıyor) biraz oyunlara bağlı bit asistan ama oyunlar onu etkilemeyeceğini ben biliyorum. GAMM-GUSAR : İlk girdiğimde bu foruma kendisini uzman olarak gordum tanıdım şuan ise gorevlerini yerine getiren asistan Fenerbahce’li Renktaşlarımıza Soylemek İstediğiniz Şeyler Var mı ? Fenerbahceli Olmak Ne Guzel Birşey...! __________________