Fenerbahce'nin eski futbolcusu Serhat Akın sarı-lacivertli takımla ilgili olarak acıklamalarda bulundu. Bir donem Fenerbahce'nin gol umudu ve genc yıldızıydı. Ozellikle derbilerde attığı gollerle sarı lacivertli takımın vazgecilmezi olmuş, Milli takıma kadar yukselmişti. Hakan Şukur'un alternatifi olarak gosteriliyordu ama o da kayan yıldızlar arasına girdi. Serhat Akın şimdi Şanlıurfaspor'un başarısı icin ter dokmeye hazırlanıyor. Tecrubeli futbolcu ile takımının Kızılcahamam kampında Hurriyet Gazetesi'ne acıklamalarda bulundu. - Bu Fenerbahce'de oynayabilir miydin? Oynardım tabii ki. Fenerbahce'den ayrıldığım icin pişmanlık duymadım. Sonucta benim donemimde iyi bir kadro vardı. Tuncay ile birlikte hucumda cok etkili oluyorduk. Saldırıyorduk, daha istekli ve yurekten oynuyorduk. Şimdiki takımdan farkımız budur. Tribunler bizi daha cok coşuyordu. Elimden tutan olmadı - Aykut Kocaman nasıl bir hoca? Aykut Kocaman ile calışmadım. Futbolculuğunu hayranlıkla takip ediyordum, hocalığını bilemiyorum. Bu yuzden yorum yapamayacağım. Ama benim izlediğim kadarıyla Fenerbahce'nin Kadıkoy'de defansa cekildiğini, daha cok savunma ağırlıklı oynadığını, bir tek santrfor uzerine oyun kurmaya calıştığını goruyorum. Bu da tuhaf. Bence Fenerbahce, evinde boyle oynamamalı. Cok para kazanmadım - Yurtdışı ve icinde bircok takımda forma giydin. Cok para kazandın mı? Kazanmadım. Ama yine de Allah'a şukrediyorum. Şu anki futbolcular muazzam paralar alıyorlar. Kıymetini bilsinler. Şimdiki donemde oynasaydım, bir menajerim de olsaydı o donem aldığım paraları 3'e 4'e katlardım. - Sende bir gurbetcisin. Gelecek vaadeden gurbetciler var mı? Olmaz mı. Şu an Alman U-19'una gidin bakın, 8 tane Turk var. Takip ediliyor mu bilemem. Kaynak __________________