"Melo da amma kurnazmış"
Fenerbahçe0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- "Melo da amma kurnazmış"
-
14-10-2019, 00:37:59Kayıtlı ÜyeFenerbahce'nin iki yıl rotarla Juventus'tan renklerine bağladığı Milos Krasic, kendinden emin konuştu. İtalya'dan eski takım arkadaşı Felipe Melo icin de espriili bir yorum yaptı. Fenerbahce'nin Juventus'tan renklerine bağladığı yıldız futbolcu Milos Krasic, daha şimdiden Super Lig'de mucadele edeceği rakiplerine gozdağı verdi. Eşyalarını toplamak icin izin alan ve bir gunluğune ulkesine giden Sırp futbolcu, İstanbul donuşunde Zaman Gazetesi'nden Ahmet Uykan'a konuştu. Krasic, Turkiye ve Fenerbahce hakkındaki ilk izlenimlerini ve hedeflerini anlattı. İşte Sarı-Lacivertli taraftarların yeni gozdesi Milos Krasic'in acıklamaları... "EFSANE OLMAK İSTİYORUM" Karşılama toreni muhteşemdi. Fenerbahce'ye gelmeden once Reto Ziegler'den ve burada bazı top oynamış dostlarımdan bilgiler almıştım. Hepsi bana F.Bahce'nin buyuk bir camia olduğunu soylemişlerdi. Efsane olmak istiyorum. Fenerbahce'de yıllar once gorev yapmış Radomir Antic, Todor Veselinovic, Zoran Mirkovic, Nikola Lazetic ve Mateja Kezman gibi ulkeme mensup isimlerin hÂl unutulmadığını gordum. En iyi arkadaşlarımdan biri Boşnak. Turkiye'de uyum sorunu yaşayacağımı tahmin etmiyorum. Hemen hemen aynı yaşam tarzına ve kulture sahibiz. Zaten benim en yakın arkadaşlarımdan biri Boşnak: Emir Bihorac. Kendisi Novi Pazarlı ve onunla birlikte Vojvodina'da oynamıştık. Onunla sık sık goruşuyoruz. Ayrıca F.Bahce ile Novi Pazarlı taraftarların kardeş olduğunu da biliyorum. "RAKİPLER BENİ NASIL DURDURAMIYOR?" Rakiplerimin hemen hemen tamamı benim oyun stilimi ve sağ kanattan nasıl atağa kalktığımı ya da calım attığımı biliyor. Fakat ne yapacağımı bildikleri halde beni durduramıyorlar. Bunu anlamakta gucluk cekiyorum. Ozellikle kaptan Alex cok yetenekli ve sahada ne yaptığını bilen tecrubeli bir oyuncu. Kendisi ile aynı takımda oynamak keyifli olacak. Romanya'da turu geceriz. Fenerbahce'nin Vaslui ile ilk macta 1-1 berabere kalması olumsuz bir sonuc gibi gorunse de rovanşta turu gececeğimizi duşunuyorum. Rakip takımla aramızda kalite olarak cok buyuk farklar var. "MELO DA AMMA KURNAZMIŞ" Juventus'tan koparak Fenerbahce ile 4 yıllık sozleşme imzalayan Krasic, eski takım arkadaşı Felipe Melo'nun Galatasaray'a donup donmeyeceğini merak ediyor. Sırp yıldız, Melo'nun, Sarı-Kırmızılı takıma gelmek icin futbolcu kardeşine de kulup bulunmasını şart koştuğu yonundeki iddiaları hatırlatıldığında gulerek şu tepkiyi verdi: "Melo amma da kurnazmış." Kaynak:fanatik __________________